Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Modoko Dikey Perde

    Dikey perdeler genelde ofis perdesi olarak bilir ve bu nedenle daha çok ofis ve iş yeri gibi mekanlar için tercih edilir. Bunun yanında farklı kullanım alanlarına da sahip olan dikey perde, dikey konumda olduğu anda ışık geçirgenliği sunar ve ortama ışık girmesine yardımcı olur. Bunun tam tersi olarak yatay konumda olduğunda ise ışığı geçirmez ve bu şekilde de ışığa karşı koruma görevini üstlenir.

     

    Modoko dikey perde modelleri firmamız tarafından siz müşterilerimiz için sunduğumuz en özel perde modellerinden biridir. Kalitenin ön planda yer aldığı modellerimizde amaç her zaman için müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır. Bu nedenle firmamız bünyesinde çalışan tüm arkadaşlarımız konusunda uzman ve müşteri odaklı çözümleri ile sizlere yardımcı olur. Ofis ya da iş yerlerinizde ölçüler çalışanlarımız tarafından bizzat alınır ve bunun ardından hazırlanarak ofis pencerelerine en uygun şekilde takılır.

     

    modoko dikey perde modelleri

     

    Modoko Dikey Perde Modellerinde Avantajlı Hizmetler

     

    Sektörde farklı perde modelleri ile müşterilerine hizmet veren firmamız, aynı zamanda modoko markalı dikey perde modelleriyle de öne çıkar. Firmamız bünyesinde gerçekleştirilen tüm hizmetler profesyonel bir çerçevede sunulur ve bu sayede müşterilerimizin herhangi bir sorun yaşaması adına gerekli önlemler alınır. Ayrıca yıkanabilir dikey perde modelleri de yine firmamız tarafından müşterilerimiz için sunduğumuz önemli hizmetlerden biridir. Normal dikey perdelerin yıkanması genel olarak çok zor olduğu için modoko yıkanabilir perde modelleri ile müşterilerimize birtakım avantajlar da sunulur. Şimdi bu avantajların neler olduklarına daha yakından bakalım.

     

    • Yıkanabilir modoko perde modellerinde ürün çeşitliliği oldukça yüksektir.
    • Ayrıca pek çok farklı renk skalası ile karşımıza çıkar.
    • Yıkanması ve temizlenmesi kolaydır.
    • Hiçbir şekilde ütü gerektirmez.
    • Bunların yanı sıra kolayca takılır ve sökülür.

     

    Siz de firmamız tarafından sunulan özel avantajlar ile modoko dikey perde modellerinden birine sahip olmak için hemen bizimle iletişime geçin ve sizlere en kısa zaman içerisinde yerinde ve kaliteli hizmetler sunalım. Bunların yanında dikey perde modellerimizde uygun fiyat aralıklarından faydalanabilir ve oldukça düşük bir maliyet ile dikey perdelerinize kavuşabilirsiniz.