Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ofis Perdesi Jaluzi

    ofis perdelerinden jakuzi

    Metal, ahşap, alüminyum ve PVC gibi birçok çeşidi bulunan jaluzi perdeler, ofis dekorasyonlarında çok sık tercih edilmelerinden dolayı ofis perdesi olarak bilinmektedir. Jaluzi perdelerin bu kadar fazla çeşide sahip olması tüm dekorasyon çeşitlerinde söz sahibi olabilmesini ön görmektedir.

    Bu perdelerin ofislerde tercih edilmesinin bir diğer sebebi ise mobilya ve parkelerle uyumlu olarak dekorasyonu en şık bir biçimde tamamlayarak gösterişli bir görünüm kazandırmasıdır. Bu uyum göz önüne alınarak çoğunlukla kullanıcılar, seçimlerini ahşap jaluzi perdeden yana kullanmaktadır. Çünkü ahşap jaluzi perdeler diğer çeşitlere oranla daha ağır bir havaya hakimdir. Ayrıca ahşap modelleri güneş ışığını engelleyici özelliğine sahip olmanın yanı sıra ısı yalıtımını sağlama özelliğini de sağlayarak fonksiyonelliğini bir adım daha artırmaktadır.

    Perdede Büyük Kolaylık : Jaluzi Perde

    Jaluzi perdeler diğer perde çeşitlerine benzememekle birlikte fark yaratabilmiş ve bazı perdelere oranla kullanımı oldukça kolay olan perdelerden biri haline gelmiştir. Bu perdeler dikey ve yatak bir mekanizmaya sahip olmasıyla birlikte birçok kullanıcının ihtiyaçlarına cevap verebilmenin yanı sıra çok fazla çeşidi olması, her bütçeye uygun olmasını sağlamakta ve neredeyse her modeli bulunduğu ortama ayrı bir hava katmaktadır.

    Kullanıcı isteklerine veya konumlandırılacağı pencerelere göre bant genişlikleri değişmekte olup istenilen ölçüye ve ölçülere göre kişiye özel ürünler tasarlanabilmektedir. Bunlara ek olarak uzaktan kumanda özelliğini de içerisinde barındıran jaluzi perdeler kullanıcıların rahatlığını da göz ardı etmeyerek fazlaca beğeni toplamayı da başarmıştır.

    Jaluzi Perde Modellerinde Temizlik

    Ofislerde bilindiği üzere temizlik evlerdeki kadar sık ve yeterince yapılmamaktadır. Fakat evlerde olduğu gibi mobilya ve perdelerin temizliğine ofislerde de özen gösterilmektedir. Bunun için jaluzi perdelerin temizliğinin kolay olmasının bilinmesi üzerine ofislerde bu tarz perdeler tercih edilmektedir. Bu perdeler tül perde ya da kumaş perde gibi sökülmeden temizlenebilen, elektrikli süpürge yardımıyla tozlarından arındırılabilen ya da hafif nemli bir bezle tozu alınabilen bir perde modelidir.

    Jaluzi perdeler, temizliğine dikkat edilmesiyle birlikte uzun yıllar ilk günkü kalitesiyle kullanılabilir bir perde çeşidi olmasıyla birlikte birçok renk ve model çeşidi ile de herkesin zevkine hitap edebilecek kullanışlı bir perdedir.