Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ofislerde Modern Şıklık

    Ofislerde Modern Şıklık

    Son yılların dekorasyonunda oldukça sık kullanılan bir ürün olan stor perde çeşitleri gün geçtikçe daha da yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanıyor. Bu perdelerin bu denli sık kullanımında kir tutmaması, kolay takılıp çıkarılması ve yıpranmaması gibi özellikleri etkili olmakta. Bu perdeler günümüzde ofisler ve iş yerlerinden, evlere kadar hemen her alanda rahatlıkla uygulanabiliyor.

    Ofislerde Modern Şıklık

    Birçok çeşide sahip olan stor perde ürünlerinin en önemli kullanım alanı ofisler. Ofislerde bu ürünlerin özellikle tercih edilmesinin sebebi, son derece avantajlı kullanım özelliklerine sahip olması. Farklı malzemeler kullanılarak üretilen bu perdeler, uygulandıkları yerlerde diğer perde türlerinde görüldüğü gibi kırışma, zaman içindeki kullanım ile yıpranma gibi sorunlar yaşatmıyor. Silinerek kolaylıkla temizlenebiliyor. Üstelik ütülenme gibi dertlerinin de olmaması, ofislerde her daim şık görünüm sunması yönünden büyük avantaj sunuyor.

    Bu tür perdelerin başka bir özelliği de hemen hemen her tür mobilya ve dekorasyon tarzı ile uyum içerisinde olmasıdır. Ayrıca ayarlanabilir özelliği sayesinde dışarıdan gelen güneşi kesen bu perdeler, içerisinin görünmesine engel olurken, içeriden dışarıya görüş imkanı sunmasıyla da tercih ediliyorlar. Tüm bu özellikleri ile yalnızca ofislerde değil, halka açık olarak hizmet sunan kafelerde, restoranlarda, otellerde, hastane ve okullarda da rahatlıkla kullanılmaktadır.

    Evlerde Pratik Kullanım İmkanı

    Bilindiği üzere stor perde ürünleri önceki zamanlarda ofis, dükkan gibi iş yerlerinde yoğun bir şekilde kullanılırken, son yıllarda bu ürünlerin çeşitlerinin artmasıyla evlerin de önemli bir dekorasyon unsuru halinde geldiler. Evlerde salonlarda, yatak odalarında ve hatta mutfaklarda rahatlıkla kullanılabilen bu perdeler, uygun koşullarda kullanıldığı sürece oldukça dayanıklı ve uzun süreli kullanıma imkan tanıyorlar. Üstelik bahsedildiği üzere her dekorasyon türü ile uyumlu olmaları dolayısıyla, evin mobilyaları ve dekorasyon biçimi değiştirilse bile perdeleri de değiştirme zorunluluğu bulunmuyor.

    Bu perde türünün mutfaklarda kullanımı oldukça pratik imkanlar sağlıyor. Mutfaklarda sürekli yemek pişirilmesi sebebi ile ortaya çıkan buhar, perdelerin çabuk kirlenmesine neden olur. Bu perde türünün kir tutmaması ve yalnızca silinerek temizlenmesi, mutfak perdesi olarak kullanılması için oldukça ideal hale gelmesini sağlıyor.