Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ofislerde Stor Perde

    ofislerde stor perde

    Sabah uykunuzda akşam evinizin her odasında rahat rahat takılmak için yüksek kullanışıyla ve şık görünümüyle ihtiyaç duyacağınız stor perde tek elinizin iki parmağıyla kullanabilecek kadar kolay ve basit olan bir perde türüdür. Birçok çeşide sahip olan her çeşit mekana da uyum sağlayabilen klasik, resimli, farklı desenler gibi daha birçok çeşidi bulunan stor perde artık ofislerde de kullanılmaya başlandı, her ne kadar fiyat olarak pahalı düşünülse de her bütçeye uygun perde bulmak mümkündür.

    Kullanımı kadar montajı da basit olan bu perdelerin ofisinize hiçbir zarar vermeden hiçbir pislik bırakmadan en hızlı ve güzel şekilde montajı yapılır. Böylece sizlerde bir an önce sahip olmak istediğiniz şık tasarımlı ürünlerden fazlasını gösteren bu perdelere kavuşmuş olursunuz. Üstelik montajından sonra hiçbir temizlik işiyle uğraşmadan saatlerce karşısında oturup gözlerinizi alacak güzellikte olan perdenizi seyredebilirsiniz.

    Son zamanlarda çıkan ve yine çok tutulan ofislerde stor perde çeşitlerinden zebra perde adı altında hem tül hem de perde olarak bir arada kullanım özelliğine sahiptir.  Zaten birçok çeşidi bulunan buna rağmen gittikçe daha farklı türlerde de gelişme sağlayan bu perdenin kullanım açısından, temizlik açısından, görünüm açısından kısacası her açıdan evinize ve size rahatlık sağlamaması olanaksızdır.

    Eski usul ayrı ayrı tül ve perdeler gibi takılıp çıkartırken sizi yormaz eski usul perdeler gibi çabuk kirlenmez. Kirlendiği zamansa tek yapmanız gereken perdenizi duvara oturtmalı sistemle monte edilen yerden çıkartıp yıkadıktan sonra biraz kurumasını bekleyip tekrardan tertemiz bir şekilde yerine kolayca monte etmektir.

    Bu perdelere ulaşmak içinde internetten sipariş verebilir, telefondan arayabilir ya da çarşıya çıkarak bizzat kendi ellerinizle seçeceğiniz büronuza mobilyalarınıza uygun gözünüze hitap eden çeşit ve modellere bakıp bütçenize uygun fiyatlarda bir ofislerde stor perde sahibi olabilirsiniz.