Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Otomatik Stor Perde

    Otomatik perde projesi, teknolojinin gelişmesiyle birlikte perde modasında büyük sansasyon yaratan yeniliklerin başında gelmektedir. Motorlu perde kumandası ile rahatlıkla ve kolay bir şekilde kullanılan otomatik stor perdeler; dikey, jaluzi, zebra gibi tüm stor perde modellerinde enerji tasarrufu sağlanarak kullanılmaktadır.

    otomatik stor perde elektrikli ve motorlu

    Motorlu dikey perde modelleri, otomatik stor perde modelleri arasında en çok tercih edilen modellerden birisi olmakla birlikte şıklığının yanı sıra kullanımıyla da kullanıcıları cezp etmektedir. Motorlu katlamalı perde modelleri özellikle ev ortamlarında sonrasında ise ofis ve iş yerlerinde yaygın olarak kullanılan modellerdir. En fazla ev ortamlarında kullanılan motorlu katlamalı perdeler; teknolojik ve modern kullanım imkanı sunarken aynı zamanda şık ve modern tasarımıyla da kullanıcıları büyülemektedir. Motorlu perde Ankara ilinde olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanında tüm illerde hem ev hem de ofis ortamlarında fazlasıyla tercih edilen modellerin başını çekmektedir.

    Otomatik Stor Perde Çeşitleri

     

    Otomatik stor perde çeşitleri sadece düz stor perde modelleriyle sınırlı olmamakla birlikte geniş ürün ve model yelpazesine sahip aksesuarlardır. Özel mülkiyetin korunması, güneş ışınlarının kontrol edilmesi konusunda kullanıcılara oldukça fazla avantaj sağlayan otomatik stor perde modelleri, her ortamın dekorasyonunu ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek niteliklerdedir.

    Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık teknoloji perde modasında da yoğun olarak kendisini gösterirken pratik, hızlı kullanımıyla oldukça modern tasarımlardır. Düz stor perdelerin yanı sıra zebra stor perde, dikey perde ve jaluzi perde modelleri gibi birçok modelde kullanılan teknolojik teknik sayesinde perde modası, büyük yol kat etmiştir.

    Şıklığı ve her dekorasyona uyumu tartışılmayacak kadar kusursuz olan otomatik stor perdeler; motor, kumanda ve benzeri gibi otomasyon sistemleriyle uzaktan ve zamanlı şekilde kontrol edilerek hareket ettirilebilmektedir.

    motorlu stor perdeler

    Otomatik Stor Perde Avantajları

     

    Otomatik stor perde mekanizmaları, şık görünümü ve estetik duruşunun yanı sıra aynı zamanda kullanıcılara birçok avantajı da beraberinde getirmektedir. Bu avantajlar otomatik stor perdelerin kullanım alanlarını ve oranlarını daha da arttırmaktadır.

     

    • Zaman ayarlayıcı özelliğe sahip olan otomatik stor perdeler, hava karardığında ve ışıklar açıldığında otomatik olarak kendisini kapatmaktadır.
    • Zaman ayarlayıcı özelliğinin yanı sıra otomatik stor perdeler, güneş sensorunu de bünyesinde barındırmaktadır. Bu özellik sayesinde güneş ışınlarını algılayan stor perdeler, güneş ışınlarının rahatsız edici özelliğini ortadan kaldırmaktadır.
    • Otomatik özellikli stor perde modelleri, evi yaz aylarında serin tutmaktadır.
    • Güneş ışınlarına karşı duyarlılık sayesinde ortamdaki halı, mobilya ve benzeri tüm eşyalar güneş ışınlarının olumsuz etkilerinden korunmaktadır.