Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Oval Camlarda Stor Yapımı

    OVAL CAMLARDA STOR PERDE UYGULANMASI

    Bağzı ofislerin camları oval olduğu için biraz zorda olsa uygulanmaktadır. Fakat firmamız tecrubeli personeli ile bu tarz camlarda başarışlı sonuçlar almaktadır. Dikkat edilmesi gereken husus kasaların biribirine denk gelirken bir kaç cm daha kısa yapılmasıdır. Kullanılan stor perdeler genelde düz veya desenli olan çeşitlerdir.

    Stor perde, perdecilik alanında devrim niteliğinde bir özelliğe sahiptir. Çünkü otomatik mekanizması sayesinde kolay kullanım özelliği ve temizleme ve bakımının klasik perdeye karşı daha kolay olan son teknoloji ürünü perdenizi daha hesaplı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

    Stor perde renk ve desen çeşitliliği başınızı döndürecek ve seçim yaparken gayet zorlanacaksınız. İsterseniz odanızın mobilyalarına göre sistemlerini farklı bir renk katmak için içinizden gelen renk ve desenlerde seçebilirsiniz.  Stor perde sadece güneşlik olarak kullanabileceğiniz gibi desenli motiflerinin şık bir salon perdesi ve eğlenceli bir çocuk perdesi, iştah açıcı meyve desenlerinde bir mutfak perdesi, gayet beğeni toplayan ve bulunduğu odanın işlevini yansıtan perdelerdir.

    Stor model perdeleri diğer perdelerden ayıran bir başka güzellik ise perdelerinizin garantili olması, sistemlerinin isteğe bağlı olarak şekillendirilmesi ve daha ek çok işlevlerinin hayatınız kolaylaştırması oluyor.

    Stor model perdelerin çeşitlerini elit, ithal, baskılı, çift yönlü şeklinde sayabiliriz. Stor model perdelerin süsleme şekilleri de hemen her beğeniye hitap ediyor. Dantelli, sim ve pırıltı desenli, gümüş yaldızlı, sade, uç kısımları tül ve dantel desenli olanların yanı sıra boncuk ve incilerle süslenebilen çeşitleri de gayet şık bir görüntü arz eden bu güzel perdeleri satın alırken metre işi hesaplatıyorsunuz.

    Kenarlarına kanat yaptırılarak süslenen ve güneşlik niyeti ile kullanılan perdelerin, ortasından asılan tuğralı püsküllerle tarihi günümüze taşıyor. Perdelerinizi uzaktan kumandalı özelliği ile bulunduğunuz yerden hareket ettirebiliyorsunuz. Ayrıca küçük çocukları boğulma tehlikesinden korumak için çocuk kilidi özeliği ile gayet güvenli bir özelliğe sahiptir.

    Perdelerinizi mağazalardan ve online kataloglardan beğenebilir, işin uzmanlarına ölçümler yaptırabilir ve ya ihtiyacınıza göre ölçümü kendiniz yapabilir, perdelerinizi adresinize teslim alabilir, kredi kartı ve nakit ödeme yaparak alabilirsiniz.