Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Oyak Dragos Maltepe Cevizli Perde Çalışmamız

    OYAK Dragos perde uygulaması Armoni Perde ile sektörde başarılı ve güzel bir iş birliğine varmıştır. Ev ve iş yerleri dekorasyonu için vazgeçilmez malzemelerden üretilen modeller, artık Armoni Perde kalitesiyle firmanın kusursuz yapılarında!

    Perdeler, çeşitli renklerde ve tasarımlardaki modelleriyle yaşam alanlarında dekorasyonun imzası olur. Son dönemlerde perde sektöründeki değişmeler, çeşitli zevklere hitap eden perde üretiminin gelişmesinde etkili olmuştur. İşte bu noktada Armoni Perde hem kaliteli hem de trendlere uygun bir perde üretimi sağlar.

    oyak dragos perde çalışması

    OYAK Dragos Perde Uygulaması İçin Anlaşmalı Firma Armoni Perde!

    Firma, yaptığı kaliteli işlerle sektörde öne çıkan bir firma olmuştur. Hem yapılan çalışmalar hem de inşa edilen binalarla, başarısını artırmıştır.
    Bir sektörde kullanılan malzemelerin yanında bu malzemeleri için işbirliği yapılan firmalar da önemlidir. Kaliteyi ve şıklığı inşa ettiği binalarda gösteren firma; site projesinde Armoni Perde’yi tercih ederek sürdürdüğü başarılı vizyonu kalite ile taçlandırmıştır.

    1 – OYAK Dragos Perde| Tül Perde Modelleri

    Armoni Perde farklı tasarım çizgileriyle dekore edilen alanları;  şık ve zarif görüntüsü ile dikkat çeken tül perdelerle süsler. Böylelikle sitenin pencerelerinde nitelikli malzemelerden üretilen ürünler sergilenir. 

    2 – Fon Perde Modelleri

    OYAK Dragos perde uygulaması ile yapılan düzenlemeler, zevklere ve ihtiyaçlara göre dekore edilmiş alanları üst kaliteye taşır. Özellikle tüller ile bir uyum içinde kullanılan fonlar, kusursuz alanların yaratılmasında etkili olur.

    3 – Rustik Perde Modelleri

    Yakın zamanda inşa edilen OYAK Dragos perde uygulaması ile perdeci ihtiyacına yönelik işbirliği gerçekleştirilmiştir. Armoni perde farklı zevklere hitap eden rustik perde seçenekleriyle, sitenin pencerelerinde muhteşem bir görünüme imza atar.

    4 – Ahşap Jaluzi Perde Modeller

    Kaliteli malzemelerden üretilen ahşap jaluziler göz doldurur. Bir ortamın dekorasyonunu tamamlayan bu perdeler, her zaman vazgeçilmez bir dekoratif malzeme olur. Böylelikle ahşap jaluziler sergilenerek bütün beğenileri üstünde toplar.

    5 – Stor Perde Modelleri 

    Firmanın anlaşmalı perdecisi olan Armoni Perde; şık ve modern çağın istek ve zevklerine uygun stor perde modelleri üretir. Bu perdelerse gerçekleştirilen uygulama ile sitenin pencerelerinde eşsiz bir görünüm sunar.