Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Pega Kartal Zebra Perde Uygulaması

    pega kartal zebra perde resimleri armoni

    Pega Kartal, kartal ilçesinin en iyi ev projelerinde yer almış ve seçkin kişilerin için de ikamet ettiği bir site olması ile ün yapmıştır. Neden zebra perde tercih edilmelidir? Bu perdeler de kullanılan kumaşların dayanıklı olması ev de ısı yalıtımını sağlamaktadır.

    Diğer bir özelliği ile konsept yapma esnasında hoş ve göze hitap edici bir dekoratif olmasıdır. Perdeler ayrıca güneşlik perdeler gerektirmez. Çünkü güneş ışınlarından tek başına koruma özelliğine sahiptir. Zebra perde kullanmakta olanlar bilirler ki tül perde ardına güneşlik perde alınması gibi gereksiz yere bir harcamadan alıcıları uzak tutmaktadır. Bu yönüyle ekonomik bir tasarıma sahiptir. Bu perdeler daha çok ofisler de, kafeler de yani işyerlerinde kullanılmaktadır. Ancak yeni fikirler perdeleri evlere de taşımayı başarmışlardır. Hemen hemen tüm odalar da kullanılma fırsatı sunmakta olsa da mutfak ve yatak odası için kumaşına göre seçim yapılmaktadır.

    Bu perdelerin temizliğini yapmak diğer perdelere göre daha zor olmaktadır. Bu yüzden bazı kişiler tercih listesinden perdeyi çıkarmaktadırlar. Perdenin uzun süre temiz kalması adına yapılması gerekli olan havalandırmanın bol bol yapılıyor olmasıdır. Temizliğinin zor olmasından kaynaklı mutfak ta pek de tercih edilmemektedir. Türk mutfağında yapılan çoğu yemeğe özgü soğan kavurmak bol yapılacağından mutfak ta ki yağ oranı da artacak ve perdenin üzerinde lekeler oluşmasına sebep olacaktır. Ancak buna da bir çare üretilmiş ve perdelerin kumaşlarının silinerek temizlenebileceği perdeler imal edilmiştir.

    Silinebilen kumaşların tercihi zorluk çıkartan temizleme aşamalarını da fırsata çevirmektedir. Yatak odasında bu tür perdelerin seçimi yapılırken şeffaflık barındırmayan kumaşların olmasına önem verilmelidir. Klasik ve avangard salonlar da zebra perde kullanmak pek de doğru seçim olmamaktadır. Çizgili mobilya aksesuar kullanımının olduğu yerlerde zebra kullanmak odanın dekorasyonunu tamamlaması açısından şıklık göstermektedir. İyi bir perde almak biraz maliyetli olabilmektedir.

    Ancak alacağınız bu perdeyi uzun yıllar boyunca kullanmak istiyorsanız bu maliyete katlanmak hiç de kötü bir tutum değildir. Diğer perdeler gibi makine da yıkanmayacağından eskimesi yıllar alabilmektedir. Kaliteli ürün her zaman alıcıların yüzünü güldürmektedir. Bir seferlik bir masraf ileri ki yıllara da kazanç sağlaması açısından değerlidir. Ev dekorunda bu perdeleri kullanmak artık moda haline gelmiştir.