Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Pendik Karartma Zebra Perde Hizmeti

    Pendik karartma zebra perde hizmeti ile perdedeki son modaya ayak uydurun !

    Pendik Karartma Zebra Perde

    Zebra perdelerin en bilindik çeşitlerinden biri olan karartma zebra perdeler, kullanıcıların beğenisini toplayarak son zamanlardaki popülaritesimim artışıyla adından hayli sık söz ettirir olmuştur. Bu durumun en önemli nedeni; perdelerin modern, şık ve kullanışlı tarzıyla hem güneşlik hem de tül perde görevini yerine getirebiliyor olmasıdır.

    Karartma zebra perde modellerine evinizde çok sık güneş gören odalarınızda yer verebileceğimiz gibi ofisimizde veya okullarımızda da kullanabilir, güneşlik perde ikilisinden kurtulabilirsiniz. Tüm zebra perdelerde olduğu gibi karartma zebra perdelerde de güneş geçirmemesi için kalın bir kumaş ve aydınlatıcı olarak tül kumaşın kullanıldığını görebiliriz. Perdeler, kalın ve tül kumaş şeritler halinde sıraya bindirilerek iki kat halinde mekanizmasıyla birlikte elle ayarlanabilir durumdadır. Kalın kumaş ile bulunduğunuz ortamı güneşten koruyabilir, kullandığınız ortamdaki eşyaların güneşten engellenmesine yardımcı olabilirsiniz.

    Zebra perde seçimi yapılırken hiç şüphesiz dikkate alınması gereken temel faktör; kumaşın kalitesidir. Pendik karartma zebra perde hizmeti ile kullanım kolaylığının yanında rahat temizlik imkanı sunan zebra perdeler arasında estetik zevkinize en uygun olanı seçerek, temizlik ve kullanım kolaylığı noktasında aradığınız tüm soru işaretlerinin yanıtını bulabilrsiniz.

    Şüphesiz bu noktada üzerinde durulması gereken "Perdelerin temizliği nasıl yapılır ?" sorusudur. İşe perdelerde bulunan ince silindir boruları çıkarmakla başlayabilirsiniz. Bunun ardından perdeyi mekanizmasından ayırarak yere serip halı yıkar gibi yıkayabilir ya da bir bez veya sünger yardımıyla silip kurutabilirsiniz. Fakat burada dikkat etmeniz gereken; tüm bu işlemleri kumaşa zarar vermeden yapmaktır. 

    Aradığınız Şıklık

    Perde seçimi yaparken aradığınız şıklığı yakalamak çoğu zaman oldukça zor bir durumdur. Bunun için sizlere önerimiz; tercihinizi yapmadan önce Pendik zebra perdenin ürünlerine bir göz atmanız ve ürün çeşitliliğinin yanında ürün kalitesi ile de dikkat çeken bu hizmeti göz önünde bulundurmanızdır. Burada aradığınız şıklığı, kaliteyi ve hizmeti bulabilir, aklınızda herhangi bir soru işareti kalmadan perdenizi kullanıp, evinizde veya ofisinizde harikalar yaratabilirsiniz.

    Bilinmesi gerekir ki her perde ile şıklık yaratmak zordur. Çünkü, perdeler bulunduğu ortamla bir ahenk içerisinde olmalıdır. Bunun için evinizin veya ofisinizin mobilyalarına, renklerine göre perde seçiminizi yapmalı ve perdenizi nasıl konumlandıracağınızı bilmeniz önemini daha net görmek mümkündür. Her pencereye aynı boyutlarda perdeler kullanmak hoş bir görünüm yaratmayacağından, tercih noktasında sizlere onlarca perde modeli sunan Pendik karartma zebra perde hizmetinin kataloglarına göz gezdirmenizde yarar vardır.