Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Pendik Kaynarca Perde Uygulaması

    pendik kaynarca perde çalışması

    Kaynarca İstanbul ilinin pendik içlesinde bulunan bir mahallesidir. Nufus yağunluğuya bilinen burası son yıllarda bir çok büyük projeyi içinde bulundurmuştur. Bu projelerden bağzıları

    SİLTAŞ MARİNA

    PORTRE SAHİL

    The Holl Life & Business, Pendik

    Armoni Perde Satış Hizmetleri

    Birbirinden farklı modeldeki perde ürünlerini sizlerle buluşturan armoni perde şirketimiz, uzman kadrosu ile satış öncesinde ve sonrasında sizlere destek olmaktadır. Perdenin uygulanacağı yere ve iç tasarıma uygun çözümler üreten firmamız ihtiyacınıza en uygun perde modelleri ile size özel hizmet sunmaktadır. Siz de mekanlarınız için kaliteli perde ürünleri arıyorsanız, firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

    Gün ışığının içeriye girerek sebep olduğu olumsuzluklardan korunmak ve yaşam alanlarınızı dışarıdan görünmez hale getirmek için kullanabileceğiniz perdeler, teknolojinin gelişmesi ile farklı tasarımlarda karşımıza çıkmaya başlamıştır. Ev, dershane, iş yeri, hastane gibi birçok yerde farklı modellerde kullanılan perdeler ile mekânlarınıza daha şık bir görünüm kazandırabileceğiniz gibi mekanlarınızı güneşin olumsuz etkilerinden kolayca koruyabilirsiniz. Stor, Japon, Zebra, Tül, Kruvaze ve Fon Perde ürünlerini sizlerle buluşturan armoni perde, yaşam alanlarınız için alternatif perde tasarımı yapmaktadır.

    Armoni Perde Ürünleri

    Mekanlarınızda uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz Armoni Perdeler, Apreli polyester kumaştan üretilmektedir. Zengin renk seçeneği ve birbirinden farklı model ile sizlere kaliteli çözümler üreten Armoni Perde şirketimiz dekoratif ürünleri sizlerin beğenisine sunmaktadır. İster klasik ister modern tarzda perde ürünleri tasarlayan firmamız farklı model seçenekleri ile ihtiyacınıza en uygun perde imalatını yapmaktadır. Oval, düz, zikzaklı, deniz dalgası gibi farklı etek uçlarına sahip perdeler taş, boncuk ve pul gibi aksesuarlarla da süslenmiş olarak satışa sunulabilmektedir. Bununla birlikte, perde mekanizması ile kullanılan stor perdeler mekana şık bir görüntü kazandırmaktadır. Stor perdeler; tavana veya duvara monte edilmektedir.

    Bir ip ya da zincir yardımı ile hareket eden stor perdeler çok pratik bir şekilde açılabilmektedir. Ayrıca bu tür perdeler isteğinize göre motorlu ve kumandalı olarak da tasarlanabilmektedir. Yere uzanan camlarda güvenle kullanabileceğiniz Japon Perde ürünleri ise bir duvardan diğer duvara perdeden hoşlanmayan kişiler için tasarlanmıştır. Armoni perde ürünleri arasında yer alan ve Stor perde gibi kullanılan Zebra Perdeler ise yarı açık veya kapalı olacak şekilde tasarlanmaktadır. Dökümlü tüllerden oluşan ve iki yana toplanabilen Kruvaze Perdeler ise mekanlarda fark yaratmak isteyenlerin bir numaralı tercihleri arasında yer almaktadır. Bunlara ek olarak, daha çok ofislerde tercih edilen ve metal olarak üretilen Jaluzi Perdeler ile de yaşam alanlarınıza farklı bir hava katabilirsiniz.