Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Pendik Ptt Jaluzi Perde Çalışması

    Pendik Ptt Jaluzi Perde Çalışması

    Perdeler evlerde en sık kullandığımız ve satın alırken de yüzlerce model ve çeşit arasından seçmekte zorlanarak üzerine düşündüğümüz ürünlerdendir. Bu ürünlerin yeni çıkan ve oldukça kullanışlı olanlarından biri de jaluzilerdir. Jaluzi perde modelleri pencere iskeletini tam olarak kapatacak ölçüde ayarlanmış ve aşağı ya da yukarı hareketler ile açılıp kapatılabilen perde sistemleridir. Bu perdelerin en pratik yanı tül perdelere göre daha az kir ve toz tutmasıdır. Tül perdelerin sürekli olarak asılması, çıkarılması, yıkanması ve ütülenmesi gibi dezavantajlarının yanı sıra jaluzilerde montaj bir kere yapılmakta ve temizliği de toz alma aparatları ile oldukça kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Oturma odası, salon, mutfak, yatak odası ve salonlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu perde modelleri işyeri ve iş merkezlerindeki ofislerin de vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Firmamız tarafından da verilen bu hizmet hem yeni ev kuranlar hem de evlerindeki eşyaları yenileyenler için mutlaka değerlendirmesi gereken bir fırsattır. Sürekli yenilenen jaluzi modellerimiz, kampanyalı ve indirimli ürünlerimiz ve jaluzi alışverişleri için verdiğimiz teknik destek yardımı ile Pendik jaluzi perde firmamıza uğramadan karar vermeyin.

    Yeni Modeller Nelerdir?

    Pendik jaluzi perde mağazası olarak ürün çeşidimiz sürekli olarak genişlemekte ve bu sayede de tasarım harikası olan yeni ürünlerle siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermekteyiz. Yeni nesil modellerden olan enli jaluziler ve renkli jaluziler ürün yelpazemize eklenen ve satışı yapılan ürünler arasında bulunmaktadır. Pendik jaluzi perde olarak müşterilerimize her türlü bilgiyi aktarmakta ve bu ürünü almakta kararsız kalanlar için kıyaslamaları yapmaktayız. Ürünün avantajlı kısımlarını sizlere anlatırken aynı zamanda hazır kurulmuş jaluzileri inceleyerek karar verme şansına da sahipsiniz.

    Hizmet Kalitesi ve Ürün Kalitesi

    Firmamız sizlere her zaman kaliteli olan ürünü satmakta ve bu kaliteyi evlerinizde de uzun yıllar yaşamanızı sağlamaktadır. Ürünlerin firmamız tarafından kurulum işlemi yapılarak sizlere de nasıl kullanılacağı ile ilgili gerekli bilgilerin aktarılması sağlanmaktadır. Sonrasında ise gerekli kullanım şartlarına ve talimatına uyarak kullanıldığı takdirde ürünü bir ömür kullanabilir ve ilk günkü rengi ve dokusu ile de uzun süre muhafaza edebilirsiniz.