Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Perde Yıkamaya Ve Ütülemeye Son

    Perde Yıkamaya Ve Ütülemeye Son

    Kirlenmeyen, toz kapmayan ve kolay kullanılan bir perde çeşidi var mı? Bütün hanımlar bu soruyu sormaktadır. Evet, zebra perde, bu aranılan bütün özelliklere sahip bir üründür. Özel kiri izole eden ve dışarıda tutan kaplamasıyla, yıllarca kirlenmeden kullanılabilir. Her ay kumaş perde yıkayan bayanlara en iyi çözümdür. Kalabalığın fazla olduğu, zeminin fayans olduğu iş yerlerinde de bu ürünün tercih edilmesini nedeni, sürekli olarak kendini temiz tutabilmesidir. Estetik görünümüyle, istediğiniz perde dekorunu da sizler için gerçekleştirmektedir.

    Göz Kamaştırıcı

    Evlerimizin en güzel köşeleri, en güzel dekorlarla süslenir. Klasik perdelerin asırlık geçmişi olmasına rağmen, son zamanlarda zebra perde modelleri, bu perdelere olan ilgili azaltmıştır. Eski perde çeşitlerinin kirlendiği zaman yıkanması, kurutulması ve ardından ütülenmesi, ütülendikten sonra düğmelerini takılıp kornişlere takılması, ev hanımlarının kabusu haline gelmiştir.

    Sade ve Kullanışlı

    Kornişlerin bozulması, özellikle perde çekme işlemini işkenceye çevirmektedir. İki tarafa açılmayan ve kornişe takılan perdeler, her zaman için sıkıntı olmuştur. Bir de korniş yerinden çıktı mı, sorun ikiye katlar. Perde yere kadar uzandığı için, misafir geldiği zaman ani bir oturuşla perdenin üzerine oturabilir. Sonuç olarak düğmeler aşağı dökülür. Konişte yerinden çıkabilir. Ancak yeni nesil zebra perde seçeneklerinde böyle bir durum söz konusu değildir. Bu perdeler usulüne göre kullanıldığı zaman ve temizlendiği zaman, yıllarca bu perdeleri sorunsuz kullanabilirsiniz. Pliseli, karartmalı, düz renkli ve desenli seçenekleriyle tercih edilen bu perdeler, online alış-veriş seçenekleriyle adresinize teslim edilmektedir.

    Dış Etkenlere Dayanıklı

    Güneşin zararlı ışınlarına karşı ve soğuk havanın mekanik kırılma etkisine karşı, bu perdeler oldukça dayanıklıdır. Bu perdelerin bükülmeden kullanılması, ömrünün uzun olmasında etkili olacaktır. Üzerindeki saydam olan tabaka, kirlenmeyi ve perde renginin bozulmasını engellemektedir. Bu nedenle, bükmeden rulo halinde kullanılır. Temizlemek istediğiniz zaman, banyoda fayans üzerine rulo şeklinde açmak gerekir. Özellikle yıkama işleminde bükmemek gerekir ve kenar kısımlarını çok hafif bir şekilde silmek gerekir. Süngerle silme işleminde, kenarlardan iplik çıkarırsak, perde bozulabilir. Ev, iş yeri, seminer odası, projeksiyon odası, mescit, ofis, toplantı salonu ve benzeri bir çok mekanda bu perdeler, yeni nesil perde kategorisinde büyük bir ilgi ile tercih edilmeye başlanmıştır.