Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Perdeci Mustafa & PM Designclub İstanbul Bayii

    Hizmet verdiği perde sektörünün her alanında öncelikli olarak müşteri memnuniyetini göz eden Perdeci Mustafa, sektörün ilk İstanbul bayiliğinde Armoni Perde’ yi tercih etti.  Sektör tecrübesi ile sahip olduğu birikimi bir araya getirip ilk dışa dönük ortaklığını gerçekleştirdiği PM Designclub  firması ile uzun yıllar çalışma hayatında devam edeceğini açıkladı.

    Perdeci Mustafa markasıyla ismini duyuran en büyük destekçisi abisi Burhan Tokur ile beraber perde sektöründe hizmetlerine başlayan firmanın sunduğu ürünleri şu şekilde sıralamak mümkün;

     

    • Perde
    • Perde tasarımı
    • Duvar Kağıdı
    • Döşemelik kumaşlar

     

    Alanında onlarca farklı ürünü başta Samsun ve çevre şehirlere sunan Perdeci Mustafa, PM Designclub  kartela seti ile geleceğin en değerli girişimleri arasında yer alıyor.

     

    perdeci mustafa istanbul

    Önceliklerini daima müşteri memnuniyeti üzerine kuran ve doğrudan hizmetler sunmayı amaçlayan Perdeci Mustafa, müşteri ihtiyaçları alanında sahip oldukları bilgi, birikim ve deneyimle artık sektörün tüm ihtiyaçlarına tek noktadan cevap sunabilecek yapısı ile hizmet veriyor.

    Ürün çeşitliliği alanında eli son derece güçlü olan firmanın müşterisini tanıması ve ihtiyaçlarına yönelik ürünler üretmesinin etkisi oldukça büyük. Tasarım konusunda daima zevkli renkler ve modelleri kullanıcıya sunmayı amaçlayan firmanın özel bir tasarım ekibinin olduğunu ve dünya modasına yön veren yenilikleri özgün tasarımlarla bir araya getirdiklerini söylemek abartılı olmayacaktır.

    Satış sonrası destek sunan ve müşteri memnuniyetini her çalıştığı müşterisinden edinmeyi amaçlayan firma, yapmış olduğu kartelâ seti ile bu kriterini bir adım daha ileriye taşımak istiyor. Sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün iyileştirip yükseliş trendi yakalayan PM Designclub adını sıkça söz ettirecek gibi.

    Yeni çalışma döneminde Türkiye’nin en büyük Perdecisi olmayı amaçlayan iki firmaya bu ortaklıklarında başarılar diliyoruz.