Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Perdede Çözüm Ortağımız : Verdi Home

    verdi home maltepe dışardan görüntüsü

    Armoni Perde olarak ürünlerimize verdiğimiz değerlerle ve perdede çözüm ortaklarımızdan biri olan Verdi Perde ile ürünlerimizin güvenilirliğini daha fazla artırmaktayız.

    Verdi Perde ile birlikte çalışmalarımızda müşterilerimize daha iyi ve daha hızlı bir hizmet sağlamayı amaçlamakla birlikte perde kullanıcıları için her zaman en iyiyi geliştirerek vermiş olduğumuz hizmeti başarılı bir şekilde müşterilerimizin kullanımına sunmaktayız. Bunun için her zaman yenilikten ve yenilenmekten vazgeçmeden ayrıca ürünlerimize verdiğimiz önemi göz ardı etmeden üretimlerimizi gerçekleştirmekteyiz.

    Verdi Perde Ürünleri İle Hizmetinizdeyiz

    Kendi markamız ve kalitemizin yanında Verdi Perde ürünlerinin kalitesi ve güvenilirliği ile bir araya gelerek sizler için daha iyi ve daha kullanışlı ürünler ile hizmet vermeyi amaçlamaktayız. Buna ek olarak binlerce renk ve desenden oluşacak perde çeşitlerimiz ile kendimize güveniyor ve sizlerin ihtiyaçlarına yönelik yapabileceğimiz bütün çalışmaları da gerçekleştiriyoruz.

    Verdi Perde ürünlerini, kaliteye önem vermenin yanı sıra farklı beğenilere sahip müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayarak, sürekli yenilenme ve gelişmenin ışığında üretmektedir. Bunun yanı sıra Verdi Perde müşterileri için daha mükemmel ve daha hızlı bir hizmet verebilmek için her gün çeşitli desen ve çeşitli zemin birlikteliği ile büyük bir üretim kapasitesine sahiptir. Ürünleri için hedefledikleri ilkeleriyle ve teknolojiye olan yatırımları ve yenilikten vazgeçmemeleri konusunda onlara güvenerek, sizlerin ihtiyaçlarına ve düşüncelerine de önem vermekteyiz.

    Zebra, Stor, Tül Perde ve Daha Fazlası

    Verdi Perde ile olan çözüm ortaklığı çerçevesinde sizlere sunacağımız zebra perde, stor perde, tül perde ve fon perde çeşitleri için binlerce renk ve desen ile üretimlerimizi gerçekleştirmekte ve en kullanışlısını ve en güzelini sizler için üretmekteyiz.

    İlk perdelerden olarak bilinen ve her evde kullanılan tül perdeler neredeyse her ortama uyum sağlayabildiği gibi oldukça kullanışlı bir perde çeşididir. Verdi Perde ve Armoni Perde ortaklığında tül perdeleriniz için binlerce model arasından sizin zevkinize uygun olanını bulabilir ve evlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

    Tül perde ile birlikte kullandığımız güneşlikleri ve tül perdeleri gerisinde bırakan stor perdeler güneşlik olarak kullanılabildiği gibi fon perdeler ile birlikte de kullanılarak farklı dizaynlara da yer vermektedir. Ayrıca sizler için ürettiğimiz stor perdelerin birbirinden güzel renk ve modelleriyle bir araya gelerek dekorasyonlarınızda harikalar yaratabilirsiniz.

    Tül perde ve stor perdeden sonra son zamanlarda kendinden bir hayli söz ettiren zebra perdeler ile başka hiçbir perdeye yer vermeden dekorasyonlarınızı taçlandırabileceğiniz gibi ürünlerimizde yer alan farklı tasarım ve renklerle de bir araya gelerek misafirlerinizin beğenisini toplayabilir ve perdelerinizin kalitesini düşünmeden uzun yıllar kullanabilirsiniz.