Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Perdede Güncel Çözüm

    Perdede Güncel Çözüm

    Perdenin yeni adı olan ve yeni nesil perdecilik kategorisinde değerlendirilen stor perde seçenekleri, yeni, etkileyici ve göz kamaştırıcı tasarımlarıyla, en çok tercih edilen dekor ürünleri arasında yer almaktadır. Mobilya, halı, duvar ve tavan dekoru ile uyumlu renklere sahip olan bu ürünler, kolay kullanım ve estetik tasarım özellikleri nedeniyle tercih edilmektedir.

    Kolay Kullanım Özelliklerine Sahip

    Bir ruloya sarılı mekanizma, yan kısımdaki ip sayesinde açılıp kapanmaktadır. Ruloya sarılı olan perde, ışık geçirmemektedir ve onlarca renk özelliği ile üretilmektedir. Birinci sınıf özellikleriyle tercih edilen bu perdelerde, renk seçenekleri her yıl değişkenlik göstermektedir. Özel kaplaması sayesinde oldukça kaliteli olan bu ürünlerle, salon, toplantı mekanları, özel ofisler, patron odası, özel misafir odası, mescitler ve daha bir çok mekan pratik perde seçenekleriyle dekore edilebilir. Resimli, düz renkli, pliseli ve karartma kategorisinde birçok modelle satışa sunulan bu ürünler, birinci sınıf görsel dekor çalışmalarının en önemli ürünü olarak tercih edilmektedir. Korniş gerektirmeyen bu ürünler, pencerenin üst kısmına monte edilmektedir.

    Temizliği Oldukça Kolay

    Hava kirliliği ve benzeri birçok durumdan dolayı, özellikle kumaş perdeler ayda bir makineye atılır. Makineye atılan bu deterjanlar özeldir ve pahalıdır. Özellikle beyazlatma işlemi için marka temizlik maddeleri, bütçeyi zorlamaktadır. Stor perde çeşitlerinde durum çok farklıdır. Özel aple kaplaması, kiri tutmamaktadır. Bu özelliği ile yıllarca temiz kalan bu ürün, üç dört yılda bir temizlenmesi yeterlidir. İster kuru temizlemede temizleyin isterseniz banyoda süngerle temizleyin. El sabunu, şampuan veya halı şampuanı gibi tahriş etmeyen yumuşak sabunlarla temizlemeniz yeterlidir. Köpürtüp saatlerce fırçalamanıza gerek yok.

    Süngerle hafifçe ovalamanız ve hafif bir şekilde köpürtmeniz yeterlidir. Kenar kısımlarının fırçalanma işlemi yumuşak olmalıdır. Sert bir fırça ile bastırarak fırçalandığı zaman özel aple kaplama zarar görür. Bu nedenle, süngerle temizlemeniz yeterlidir. Kir içine işlemez yüzeysel kalır. Bu nedenle perde yıkama, ütüleme ve korniş derdinden kurtulabilirsiniz. Teknik özellikleriyle tercih edilen stor perde ürünlerinin yeni modelleri her yıl üretilmektedir. Renk, desen ve şekil özellikleriyle yeni perde trendinin özel ürünleri içerisinde yer almaktadır.