Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Perdeler İle Dekorasyonlarınızı Güzelleştirin

    Perdeler İle Dekorasyonlarınızı Güzelleştirin

    Yeni tasarlanan her ürün gibi perdeler de birçok değişim yaşadı. Bu değişimler sonucu, evlerde ve iş yerlerinde faklı ve güzel dekorasyonlar yapmak mümkün. Yeni tasarım olan, ev ve iş yeri mobilyaları ile tül perdeler uygun olmuyor. Yapılan dekorasyonları, gölgelendirebiliyor. Bu neden ile yeni tasarım perdeleri tercih etmeniz, çok daha şık dekorasyonlar yapmanıza yardımcı olacaktır.

    Stor perde modellerinde, tül ve güneşlik perdelere göre, oldukça fazla modeller vardır. Renkler için de geniş bir yelpazeye sahiptir. Her oda için uygun olan, birçok modeli kolaylık ile bulabilirsiniz. İş yeri dekorasyonlarınıza da uyacak çok fazla model vardır. Bu modelleri isterseniz, hazır alabilirsiniz. Hazır perdelerin ölçüleri, sizler için uygun değil ise, tül perdeler gibi ölçü ile de yaptırabilirsiniz. Zebra perde modellerini iş yerleriniz için tercih etmeniz daha uygun olacaktır.

    Stor Perde Modellerinin Avantajları Nedir?

    Yeni nesil perdeler, her açıdan kolaylık sağlıyor. Özellik ile bayanlar, perde takmaktan ve ütülemekten şikâyetçi olurlar. Temizlik işlemleri de oldukça yorucudur. Kullanım açısından da sorun oluşturan, tül perdeler gibi zorluk çıkarmazlar. Son derece de şık ve pratiktirler. Kumaş yapıları ile tozları uzun süre belli etmezler. Renk seçimlerinde, siyah tercih edilmez ise 3 ay boyunca temizlemenize gerek kalmaz. Korniş ile kullanılmadığı için takma işlemleri de çok pratiktir. Zebra perde modellerinin hepsi bu şekilde avantajlar sağlar.

    Yeni Tasarım Perdeler Yıkanır Mı?

    Yeni nesil perdelerde kullanılan kumaş çok farklıdır. Özellikleri olan kumaşların, sert yapıları vardır. Bu sertliği korumak için yıkanmamaları gerekir. Temizlik işlemlerinde de ıslatılmamalıdır. Nemli bir bez ile silinmelidir. Perdelerin daha uzun ömürlü olabilmesi için, temizlenir iken oldukça dikkat edilmelidir. Bunların dışında ise, ilk tercihler yapılır iken kumaş kalitesi yüksek olan modeller tercih edilmelidir.

    Kumaş kalitesi düşük olan perdeleri, temizler iken ne kadar dikkat etseniz dahi, kısa bir süre sonra renklerinde değişimler olacaktır. Özellik ile yaz aylarında, güneşin etkisinden dolayı renklerinde açılmalar olacaktır. Açıp kapama işlemleri yapar iken de iz yapma ihtimali vardır. Yırtılmalar yapacaktır. Bu neden ile zebra perde modellerini seçer iken, öncelik ile kumaş kalitelerine bakmanız gerekir.