Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Perdenin Yeni Adı Jaluzi Perde

    Perdenin Yeni Adı Jaluzi Perde

    Avrupa kökenli olan bu ürünler, ofislerde kullanılıyordu. Pvc, bambu, ahşap ve alüminyum gibi malzemeden yapılan bu perdeler, pratik özelliklere sahiptir. Jaluzi perde seçenekleri içerisinde, tasarım özellikleri bakımından oldukça farklı modeller vardır. Ahşap rengi sevenler için özel tasarımlar, bambu sevenler için özel bambu ürünler, renklendirilebilen alüminyum ürünleri sevenler için özel tasarımlar, özel olarak hazırlanmaktadır. Hayallerinizdeki ofislere veya evlere kavuşmak için, en iyi dekor çalışmalarını yaparken, bu çalışmalara uygun renk ve tasarımdaki bu ürünün seçeneklerini tercih edersiniz. Silinebilen özelliklere sahip olan bu perdenin renk özellikleri, uzun süre solmadan kalabilmektedir.

    Seçenekler Oldukça Fazla

    Evime uygun bir perde ürünü bulabilir miyim? diye düşünmeyin. Mutlaka herkese göre etkileyici ürünler vardır. Sitemizde, renk, desen ve özellik bakımından istediğiniz ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu ürünlerin tasarım özellikleri oldukça farklıdır. Yan kısımda bulunan ipi çektiğiniz zaman bu perdeler, kolaylıkla açılmaktadır. Tamamen perdeyi yukarı kaldırmak için yine yan kısımdaki ipi kullanabilirsiniz. Bu özelliği ile pratik perde kültünün en etkili ürünleri arasında bulunan bu perdelerde, aradığınız kaliteyi bulabilirsiniz.

    Perdenin Yeni Adı

    Evlerimizde ve ofislerde kumaş perdelerinin kullanımı oldukça zahmetlidir. Şehir hayatının hava kirliliği, bu perdelerin kirlenmesine neden olur. Yıkanması ve ütülenmesi çok zahmetlidir. Ev hanımlarını perde eziyetinden kurtaran jaluzi perde çeşitleriyle, pahalı temizlik maddelerine para vermekten de kurtulacaksınız. Korniş arızaları, perde düğmelerinin tek tek kontrol edilmesi ve tekrar takılması gibi durumlar, yeni nesil perde çeşitlerinde bulunmamaktadır. Renk seçenekleri, desen seçenekleri ve tasarım seçenekleri konusunda zengin olan bu perdeler oldukça kalitedir. Günümüz teknolojisinin son ürünü olan bu perdeleri, ödeme seçenekleriyle ve kolay kargo seçenekleriyle size sunuyoruz. Özellikle ofislerde görmeye alıştığımız bu perdelerin montajı da oldukça kolaydır. Temizlerken toplayıp makineye atmak zorunda değilsiniz. Olduğu yerde nemli bezle ve ardından kuru bir bezle silmeniz yeterlidir. Düzenli silme işlemlerini yaparsanız, her zaman ışıl ışıl tertemiz olur. Perdeciliğin yeni adı olan bu perdeler, her yıl yeni tasarım ve renklerde üretilmektedir. Perde tercihi yapmadan önce mutlaka kataloğumuzu incelemelisiniz. Hayallerinizdeki dekorlara uyumlu perdeleri mutlaka bulabilirsiniz.