Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Perdenizi Yenileyin

    Perdenizi Yenileyin

    Dekor çalışmalarında, perdelerin yeri her zaman farklıdır. Bu ürünlerin renk yapıları, duvar, mobilya ve diğer malzemelerle uyum sağlamaktadır. Hayallerinizdeki göz kamaştırıcı renk seçenekleriyle, istediğiniz etkili görsel özellikleri bir arada bulabilirsiniz. Stor perde, bu kategorinin en renkli ve en kullanışlı özelliklerine sahip ürünüdür. Yan kısımdaki ipi sayesinde bir hareketle kapanan bu perdeler, yine tek hareketle açılmaktadır. Bu nedenle klasik perdelerdeki korniş sistemlerine nazaran çok daha farklı özelliklere sahiptir. Pencerenin üst kısmına monte edilen bu ürünün özel parçası, düzgün olmalıdır. Düzgün olan bu parçaya perdenin kendisi takılmaktadır. Tam olarak pencereyi kapatmalıdır. Yanlardan ışık sızmayacak şekilde gerçekleşen kapama işlemleriyle bu perdelerin kullanımı daha verimli hale gelecektir.

    Klasik Perde Dönemi Kapandı

    Kornişlerin montaj sorunları, perdelerin kirlenmesi ve çamaşır makinesine atılması, özel beyazlatıcı sabunların kullanılması, ütüleme işlemleri ve tekrar merdivenle kornişe takma işlemleri, klasik perdelerdeki problemlerdir. Stor perde çeşitlerinde ise böyle bir sorun yoktur. Yılda veya iki yılda bir yumuşak bir bezle ve sabunlu suyla temizleme işlemleri çok kolay bir şekilde yapılmaktadır. Ayrıca istenirse kuru temizlemeye de verilebilir. Montajı, kullanımı, temizlenmesi, renk uyumları, desen çeşitliliği ve tablo resim özellikleri, bu ürünün tercih edilmesinde önemli rol oynamaktadır. Bu perdenin en önemli özelliği, tambur sistemi ve yan kısımdaki perdeyi açan çark sistemidir. Bu sistemin kullanım özellikleri, bu perdelerin kullanımını pratik hale getirmektedir. Stor perde hizmetleri kategorisinde, düz renkli ürünler, karartma, pliseli ve resimli ürünler, bir birinden harika özelliklere sahiptir. Kullanım özellikleriyle, göz kamaştıran renk renk tasarım özellikleriyle, istediğiniz özelliklere sahiptir.

    Görsel Özellikler

    Perdeciliği yeniden tanımlayan bu ürünlerle, istediğiniz görselliği yakalayabilirsiniz. Duvar, mobilya, duvar ve kanepe ve dolap gibi ürünlerle oluşturduğunuz renk kombinasyonlarına uyumlu modelleri bulabilirsiniz. İster düz renk olsun, ister tablo olsun, istediğiniz özelliklere sahip tasarımları kargo seçenekleriyle temin edebilirsiniz. Perde seçeneklerinde, sürekli olarak güncelleme söz konusudur. Yenilenen bu ürünlerle, modelleme işlemleri her yıl yenilenmektedir. Görsel özellik bakımından, etkili renk seçenekleri, resim özellikleri, desen özellikleri ve tek renk özellikleri, bir arada bulabilirsiniz.