Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Maltepe Stor Perde Çalışması • Playland Oyuncak

    gri stor perde

    Resimde görünen alan maltepe e 5 e yakın olan playland oyuncak san. tic a.ş yapılan gri renk stor perde modelidir. 4 kata uygulamış olduğumuz perde ışığı kesme amacı ile yapılmıştır. Kısaca bahsetmek gerekirse stor perde

    Uzun yıllar boyunca perde, güneş ışınlarını engellemek üzere kullanılmıştır. Günümüzde, hem güneşlik hem dekorasyon amaçla kullanılmaya başlanmıştır. Birçok çeşitli ve türü olan perdeler, kullanılan alanların estetik seviyesini yükseltir. Özellikle ev ve iş yerlerinde kullanılan doğru perde seçimleri sayesinde alanızı ferah gösterebilirsiniz. Bu yazımızda size, bu yılın en çok kullanılan perde türü ve özellikleri hakkında bilgi vereceğiz.

    Ülkemizde genellikle güneş kırıcı amaçla kullanılan bu perde, iki çeşit mekanizmaya sahip bir perde türüdür. İçindeki motor sistem sayesinden uzaktan kumanda aracılığıyla perdenizi ayarlayabilirsiniz. Diğer bir seçenek ise motorsuz sistemdir. Bu sistem tıpkı klasik perdelerde olduğu gibi sizin eliniz aracılığıyla ayarlamanız gereken bir yöntemdir. Bu yöntemin diğer klasik perdelerden farkı, katlama sistemi olmasıdır. İçinde bulunan sistem sayesinde, perdenin yanında bulunan zinciri çektiğiniz zaman perde katlana katlana yukarı doğru çıkar. Perdeyi indirmek istediğiniz zaman ise tek tek katları açılarak, aşağı iner.

    Bu Perdenin Kullanım Alanları Nelerdir?

     

    Ev, iş yeri, büro, ofis, cafe gibi dilediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Özellikle iş yerleri için oldukça idealdir. Zor kirlenmesi özelliğiyle size kolaylık sağlar. Üzerine ancak koyu renkli bir sıvı dökülürse kirlenir. Temizlenmesi oldukça pratiktir. Yapmanız gereken tek şey, stor perde üzerinde bulunan lekeyi nemli bir bezle silmektir.

    Çeşitleri Nelerdir?

     

    Hemen hemen her renge sahip stor perde kumaşı çeşitleri oldukça fazladır. En çok tercih edilen kumaş modelleri; tül ve dantel kumaştır. Çocuk odalarında, yarı tül yarı kumaş perdeler tercih edilmektedir. Cafe, mağaza gibi iş yerlerinde görselliği kuvvetlendirmek amaçlı açık renkli ve desenli türler tercih edilmektedir. Ofis, büro gibi kurumsal alanlarda açık gri ve pastel tonlar tercih edilmektedir. Bu renkler sayesinde çalışma alanınız olduğundan daha geniş ve ferah gözükür.

    Farklı ve orijinal bir tarz yaratmak istiyorsanız, yan yana durduğunda birbirini tamamlayacak renkleri tercih edebilirsiniz. Ya da işinizle ilgili bir desen türünü tercih edebilirsiniz. Örneğin, veteriner kliniğiniz var ise kedi köpek desenli ir perde tercih etmeniz şık olacaktır. Pastane ve cafe tarzı mekânlar için pembe, üzerinde kalp deseni olan store perdeleri tavsiye ederiz. Odanızı, iş yerinizi ve istediğiniz mekânı bu kullanışlı perdelerle zenginleştirebilirsiniz.