Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Portatif Kolay Kullanımlı Zebra Perde Çeşitleri

    Portatif Kolay Kullanımlı Zebra Perde Çeşitleri

    Halka açık, ibadethaneler, toplantı salonları, seminer salonları, özel nişan ve düğün salonları, bu perdelerle daha modern görünecektir. Renkli ve kaliteli kullanım özellikleriyle, perdeler artık sorun olmaktan çıkacaktır. Günlük yaşantımızı örten ve mahremiyetimizi koruyan bu eşyalar, hayatımızın vazgeçilmez ögeleridir. Kaliteli perde kullanımı için zebra perde ürünleri her zaman için değerlendirilmesi gerekmektedir. Korniş görevi gören parça, pencerenin üst çıkıntısına vidalanır. Bu parça çok düzgün olmalıdır. Bu parçaya perdenin ana gövdesi monte edilir. Ana gövde çarklı rulo şeklindedir. Sağlam ve dayanıklıdır. Perdelerde en büyük sorun olan düğmeler, bu perde çeşitlerinde tercih edilmemektedir.

    Uyumlu Dekoratif Ürünler

    Bayanların en çok dikkat ettiği uyumluluk, bu perdelerde mükemmel bir şekilde işlenmiştir. Bütün renkleri bulabileceğiniz gibi, eşyanızın dizayn yapısı ve görsel yapısına göre de bir çok zebra perde ürününe rastlayabilirsiniz. Çarşıya çıkıp, mağaza mağaza gezmenize gerek yok. Firmamızın sitesine girip, birbirinden harika perde çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Üstelik mağazalarda onlarca ürüne bakabilirken, internette yüzlerce ürünü kısa zamanda inceleyebilirsiniz. Kullanımı da çok kolay... Üstteki rulonun dönmesi ile açılma ve kapanma işlemini yapan ürün, tamamen yukarıda toplanabilmektedir. Bu özellikleriyle istediğiniz mükemmel özellikleri bir araya getirmektedir. Perdelerin en önemli unsuru olan tüller, özel temizlik ister. Ancak bu perdelerin tülleri, kir tutmayan özelliklere sahiptir. Karşıyı gösteren özel bölümler, ışığı geçirme özelliklerine sahiptir. Montaj işlemlerinde, en iyi ölçüler alınmalıdır. Pencere tam ortalanmalıdır ve perde pencerenin genişliğine ve yüksekliğine uyum göstermelidir. Pratik özellikleriyle tercih edilen ve temizlenme sorunu yaşamayan bu perdeler, istediğiniz mükemmel özellikleri bir araya getirmiştir. Deterjanlar, elektrik ve su faturaları, yeni nesil perdelerle sorun olmaktan çıkmıştır.

    Perdede Yeni Çeşitlerle Tanışın

    Yeni bir perde çıkmış, dedikodusu, bayanlar arasında hızla yayıldı. Makineye atmaya gerek yokmuş ve yıllarca temiz kalabiliyormuş. Tül ve perde özelliğine sahipmiş. Tablo desenleri varmış ve göz alıcı özelliklere sahipmiş. Bütün bu dedikodular doğru. Bu ürün zebra perde ürünüdür. Beklediğiniz zahmetsiz perde ürünü olan bu perde, son zamanlarda moda oldu. Tanışmayan çok bayan var ancak tanışanlar çok memnun. Günler süren perde temizliği eziyeti sona erdi. Ayrıca, korniş arızalarıyla, perdelerin düğmeleriyle uğraşmak ta tarih oldu. İstediğiniz özelliklere sahip bu perdelerle, görkemli dekor çalışmalarını elde edebilirsiniz. Simli, karartma, desenli ve pileli zebra perde özellikleriyle tercih edilmektedir. Koyu renkli kısım güneşlik, açık renkli kısım tül görevi görmektedir.