Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Renk Geçişli Tül Perde

    Renk geçişli tül perde çeşitleri de ev dekorasyonuna farklı bir görünüm kazandırmak isteyen ev hanımları tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Rengârenk mekânlarda masalsı bir yaşam ortamı oluşturan renk geçişli tül perdelerin, sektördeki adı ‘’degrade ‘’ perdedir. Fransızcadan dilimize yerleşen sözcüğün anlamı ise, renk geçişlerindeki giderek azalma, solmadır. Örneğin, renk geçişli perdelerde üst tarafta koyu lacivert bir ton varsa, bu renk aşağılara indikçe maviye ve giderek beyaza dönüşmektedir. Böylece farklı bir görsel oluşturularak, mekânların olağanüstü bir görsel güzelliğe sahip olması sağlanmaktadır. Birçok farklı renklerde ve desenlerde satışa sunulan degrade perdeler, kullanılacağı mekâna göre farklı tasarımlarla üretilmektedir.

    Renk Geçişli Tül Perde Modelleri

     

    Renk geçişli tül perde iç dekorasyonun en önemli unsurları arasında yer alır. Kullanılacak mekâna hâkim renklere göre renk tercihi yapılabildiği gibi, farklı tasarımlara sahip renk geçişli tül perde tercihleri de mümkündür. Bu seçenekler arasında,

    renk geçişli tül perdeler

     

    • Renk geçişli fon perdeler
    • Renk geçişli tül perdeler
    • Çift renk tül perdeler
    • Kruvaze renk geçişli tül perdeler
    • Astarlı renk geçişli tül perdeler
    • Ahşap jaluzi renk geçişli perdeler
    • Yukardan aşağı renk geçişli tül perdeler
    • Soldan sağa renk geçişli tül perdeler gibi birçok farklı tasarımlar yer almaktadır.

     

    Yaşam alanlarına ekstra konfor sağlayarak mekânların görsel görünümlerini tamamen farklılaştıran renk geçişli tül perdeler, oldukça uygun fiyatlarıyla da tercih sebebi olmaktadır.

    Renk geçişli tül perde diğer tül perde çeşitleri gibi evlerin ve kullanıldığı tüm alanların hem içten hem de dıştan görünümüne önemli katkılar sağlamaktadır. Ev dekorasyonunda farklılık yaratmak isteyen ev hanımları tarafından sıklıkla kullanılan renk geçişli tül perde modelleri, eğlence merkezleri, restoranlar, çocuk kreşleri, Show roomlar, ofisler gibi birçok yerde de kendisine kullanım alanı bulmaktadır. Diğer tül perdeler gibi kolayca temizlenerek ilk günkü gibi kullanılabilen renk geçişli tül perdeler, uzun yıllar deforme olmadan kullanılabilmektedir. Siz de ev dekorasyonunuzda modern tasarımlara sahip renk geçişli tül perdeler kullanmaya karar verdiyseniz, zaman geçirmeden seçiminizi yaparak yaşam alanlarınızı renklendirebilir, konforlu bir yaşama ve ferah mekânlara sahip olabilirsiniz.