Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Salon Tül Perde Modelleri Fiyatları

    Fransız tül perde modelleri son dönemlerde modern ev dekorasyonlarında salon ortamlarında kullanılan en şık tül perdeler başında gelmektedir.Salon perde modelleri 2018 yılında her dönemde olduğu gibi revaçta olurken fiyatlar konusunda da sektörde dalgalanmalar ve farklılıklar görülebilmektedir.

     

    Salon tül modelleri 2019 yılında perde modelleriyle büyük bir estetik uyum içinde kullanılırken maliyet açısından da diğer modern tül perde modellerine göre daha uygun fiyatlarda kullanıcılara sunulmaktadır. Taç tül modelleri 2019 yılında fiyatlar konusunda ortalamanın üzerinde olurken bir o kadar da salon mekanlarının dekorasyonunda işlevselliğinin yanında dekoratif aksesuarlar olarak başı geçmiştir. Brillant perde modelleri 2019 yılında taç tül modelleriyle maliyet açısından yarışsa da ortalama olarak her iki model türü de aynı fiyatlarda seyretmiş modeller olmuştur.

    salon tül perde modelleri

    Salon Tül Perde Modellerinin Dekorasyon Üzerindeki Etkisi

     

    Yeni ev döşenirken ev dekorasyonunda en çok ayrıntıya önem verilen konulardan birisi tül perde seçimleridir. Fiyatlardan önce estetik görünüşe ve diğer eşyalarla olan uyumuna önem verilen tül perde modelleri, perde modasında geniş ürün çeşitliliğine sahip olmaktadır.

     

    Ev dekorasyonunda olmazsa olmaz aksesuarlar olan perdeler; evin mahremiyetini ve özel hayatın gizliliğini korumakla yükümlü olsa da son zamanlarda dekorasyon açısından da oldukça ilgi gören aksesuarlar olmuştur. Çünkü tül ve perdelerin kusursuz ve estetik olması evin bütünüyle kusursuz dekorasyon özelliklerine sahip olmasına da ortam hazırlamaktadır.

     

    Salon tül perde modelleri fiyatları günümüzde çeşitlilik göstere de her zevke, her dekorasyon özelliklerine ve modern ya da klasik dekorasyonlara uygun modeller üretilmektedir. Geometrik desenli perdeler, siyah-beyaz ya da kırmızı-beyaz gibi zıt renklerden oluşturulan tül perde modelleri renk hakimiyetiyle tamamlayıcı olmaktadır.

     

    Evlerde en çok zaman geçirilen ve misafirlerin ağırlandığı salon tül perde modelleri üzerinde oldukça ayrıntılı düşünülerek kullanıcılar tarafından eleyici tercihler yapılmaktadır. Her gün perde modasının daha da kendisini geliştirmesi tül perde modellerinin de gelişmesine imkan sunmaktadır. Bu imkanlar kullanıcıların karşısına sınırsız çeşit, farklı fiyat aralıklarıyla çıkmaktadır.

    salon perdesi

    Salon Tül Perde Modellerinde Fiyat Aralıkları

     

    Salon tül perde modelleri fiyatları  perde üretim sektöründe ortalama olarak aynı fiyatlarda seyretmektedir. Kullanıcıların beğendiği model, desen, kumaş ve marka özelliklerine göre fiyatlarda farklılık gösteren tül perde modeller, salon mekanı için oldukça fazla model seçeneğine sahiptir.

     

    Salon tül perde modelleri fiyatları metre üzerinden hesaplanmaktadır. Dolayısıyla da 25 TL ile başlayarak 100 TL’ye kadar çıkabilen salon tül perde modelleri göz önünde bulundurulduğunda ortalama olarak salon tül perde maliyeti 500 TL ile 2000 TL arasında beğenilen modelin metre fiyatına göre değişmektedir. 

    Tül Perde Görselleri İçin Tıklayınız.