Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    SDS Satış Tuzla Ofisi Perdelerini Yeniledi

                                                     Tuzla ofis dikey perde

    Tuzla Organize Sanayi Bölgesinde yer alan SDS Satış Destek Sistemleri ofislerinde yaptığı tadilattan sonra dikey ve jaluzi perdelerini yeniledi. Uzman ekibimiz tarafından önce ölçüleri alınan ve renk beğeniminden sonra üretime geçildi. Ölçülendirdikten sonra yaklaşık bir hafta sonra yerine montajı yine uzman montaj ekibimiz tarafından yapılmıştır. Yeni perdelerini iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz.

    Ev pencerelerinde ahşap veya polyester dikey perdeler önerilmekte ve zengin renk çeşitleriyle sunulmaktadır. Ofis ve iş yerleri için pvc dikey perdeler önerilmektedir. İş yeri dikey perdeleri müşteri isteğine göre tasarlanmakta ve perde üzerine resim, logo digital baskı yapılmaktadır. Dikey perde çeşitleri kolay ve pratik temizlenmektedir. Güneş ısısına dayanıklı perdeler uzun ömürlü olup kullanılan malzemeler sağlığa zararlı değildir. Armoni perde mağazalarından veya internette yer alan web sayfasından perde siparişi verilmekte, perdeler hakkında istenen bilgiler alınmakta hızlı ve güvenli alış veriş yapılmaktadır. Firmamız İstanbul Tuzla ilçesinde bulanan tüm sanayi bölgelerinde bir çok proje gerçekleştirmiştir. Ofis ve fabrikalara stor zebra ve diğer perde modellerini üretmiş ve yine kendi bünyesinde bulunan ekibiyle montajını tamamlamıştır.

    Perde yapımında kullanılan pvc, polyester, ahşap ürünler kir tutmayan yapıdadır. Perdenin bulunduğu ortama göre tozlanırlar. Tozlar bir fırça yardımıyla veya temizlik beziyle kolay bir şekilde temizlenir. Uzun süre tozu alanmayan lekelenen perdelerin temizliği toz alındıktan sonra nemli bir temizlik beziyle silinerek yapılır. Tozu alınan ve silinen perdeler ilk günkü gibi parlak görünür ve renklerini korurlar. Polyester malzemeden yapılan dikey perdeler istendiği takdirde perde temizlik işlevi yapan firmalara verierek kuru temizleme de yaptırılabilmektedir. Dikey perdeer yoğun güneş ışığı alan pencerelerde daha çok tercih edilmekte olup bu nedenle güneşe dayanıklı, kolay yıpranmayan malzemeden yapılmaktadır.