Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Şerit Perde Modelleri

           şerit perde modelleri

    Şerit perde modelleri iş yeri, hastane, okul, fabrika gibi yerlerde sıkça kullanılan bir perde çeşididir. Çeşitleri vardı. Bunlar pvc, kumaş ve alüminyum bant şeklindedir. Kumaş sistem perdeler daha çok evlerde kullanılır. Şerit perdeler daha çok geniş ve yüksek cephesi bulunan evlerde kullanıma uygundur.

    Güneşten en yüksek faydada yararlanma sağlayan bu perde güneş ışığına istenilen açı ve yön verilebilmesine imkân sağlayan bir mekanizmaya sahiptir. PVC veya kumaş şeritlerin bir ray üzerinde 180 derece hareket ettirilerek yapılır. Zincir kumandasını kullanarak bantları kendi etrafında çevirerek ışık ayarı yapılabilir. Dikey sistem perde aynı zamanda yıkanabilme özelliğine sahip bir perde modelidir. Bu model perdenin tercih edilmesinin nedenleri arasında en önemlisi maliyeti ucuz bir perde sistemi olmasıdır.

    Bu perde temizliği diğer perdelere göre daha kolay olmasına karşın ilk önce yapılacak şey perdeyi kapalı konuma getirmektir. Daha sonra kirleri ve tozları daha fazla etrafa dağıtmamak için hemen elimize elektrikli süpürge alıp onun fırçasıyla yavaşça tozları ve kirleri çekiyoruz. Kirlerin süpürgenin ucuna yapışmaması için fırçanın temizliği çok önemlidir.

    Toz ve kirlerden arındırılmış şerit perde modelleri daha sonra nemli mikrofiber bir bez yardımıyla yavaşça silinir. Burada bezin aşırı ıslak olmamasına çok dikkat edilmelidir. Perdenin renginin bozulmaması için herhangi bir temizlik malzemesi kullanılmamalıdır. Sadece su yardımıyla silinebilir. Bu işlem bittikten sonra perde kapalı konumda kalarak kuruması beklenir. Perde kuruduktan sonra istediğiniz hala getirebilirsiniz.

    Sizde evinizdeki perdelerde değişiklik yapmak istiyorsanız aklınız hangi firmada hangi mağazada kalmasın. Oturduğunuz yerden birçok internet sitesinde bu ürünü bulabilirsiniz. Fiyatı uygun olan bu perdelerin oldukça renk ve desende çeşitleri de mevcuttur. Kullanımı kolay olan bu perdeleri istediğinize önerebilirsiniz. Sizde tüm şerit perde modelleri ihtiyaçlarınız için lütfen bizi arayınız.