Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Silinebilen Perde

    Silinebilen Perde

    Kumaş perdelerin tarihi çok eskidir. Ancak, bu perdelerin sık sık kirlenmesi nedeniyle, sürekli temizlenmesi gerekir. Kornişler, ütüleme işlemleri, çamaşır makinesinde yıkama, özel ve pahalı olan deterjanlarla yıkama, problem olan sorunlardır. Jaluzi perde modellerinde böyle bir sorun söz konusu değildir. Temizlemek için nemli bir bez yeterlidir.

    Ardından iyi bir fiber bezle duruladığınız zaman parıl parıl parlamaktadır. Perde sorunlarını tarihe gönderen bu ürünle, bütün zamanınız size kalacaktır. Teknik özellikleriyle tercih edilen bu ürünleri, internet sitesinden tek tek inceleyebilirsiniz. Bu inceleme sonunda, istediğiniz mükemmel çözümleri pratik bir şekilde bir araya getirebilirsiniz. Ev hanımları, işverenler ve öğrenciler, ev dekoru hazırlarken, bu ürünü değerlendirmeden karar vermemelidir.

    Tam İstediğiniz Gibi

    Her yıl yenilenen ve yeni renk seçenekleriyle satışa sunulan ürünümüz, soğuk ve sıcak iklimin mekanik kırılmalarına karşı oldukça dayanıklı özelliklere sahiptir. İş yerinizdeki özel tasarımlarla birebir uyum sağlayabilen bu ürünlerle, müşteri potansiyelinizi artırabilirsiniz. Kullanım özellikleri de oldukça farklıdır. Açma ve kapama fonksiyonları çok basittir. Yan kısımda bulunan iplerden birini hafif bir şekilde çektiğiniz zaman ince çubuklar kendi etrafında döner ve içeri ışık girer. Dışarıyı rahatlıkla görebilirsiniz. Diğer ipi çekmeye başlayınca da, jaluzi perde ürünü, yukarıya tamamen toplanmaya başlar. Bu özelliği ile oldukça kaliteli kullanım özelliklerine sahiptir. Perdeyi kapatmak için yine yan kısımda bulunan ipleri kullanmak gerekir. Çubukların kendi etrafında hareketiyle, perde tamamen kapanmaktadır.

    Dekorasyon Çalışmalarına Uyumlu

    Elit özelliklere sahip bir dekorasyon düşünüyorsanız, işe perdelerden başlamalısınız. Mobilyaların, halıların, duvar kağıtlarının ve dolapların renkleriyle birebir uyumlu olan jaluzi perde seçenekleri, istediğiniz özelliklere sahiptir. Teknik özellikleriyle şaşırtmaya devam eden bu ürünler, pvc özellikleriyle, görkemli alüminyum tasarımlarıyla ve etkileyici ahşap görünümleriyle satışa sunulmaktadır. Model tercihinde zorlanacağınız bu ürünler, kullanışlı, uzun ömürlü ve sürekli temiz kalabilen perde ürünüdür. Kolay bir şekilde açılıp kapanabilir.

    Özel mekanizmasıyla tercih edilen bu tasarımlar, perde anlayışınıza yeni bir renk getirecektir. Dizayn özelikleriyle ve teknik tasarımlarıyla, oldukça kaliteli ve oldukça başarılı özelliklere sahip bir üründür. Günümüzün en önemli perde modelleri içerisinde yer almaktadır.