Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Stor Perde İle Estetiği Yakalayın

    Stor Perde İle Estetiği Yakalayın

    Kolay perde kültürünün yeni temsilcisi olan stor perde ürünleri, geçmişi İkinci Dünya Savaşı'na dayanır. Hava saldırısından korunmak için yapılan bu perdeler, günümüzde bütün mekanları süsleyen etkileyici ürünler haline gelmiştir. En önemli özelliği silinebilir olması ve üst ruloda sarılabilme özelliklerine sahip olmasıdır. Kenar kısımdaki ip, perdenin açılmasını ve kapanmasını sağlar. Bu özelliği ile pratik perde kategorisinin göz kamaştırıcı ürünleri içerisinde yer almaktadır.

    Yeni Nesil Perdenin İlk Ürünleri

    Perdecilik sektöründe, pratik perde denildiği zaman ilk akla gelen stor perde ürünleri, ekonomik, bambu, kahve, bej ve karartma tasarım özellikleriyle müşteriye sunulmaktadır. Tek renk özelliklerinin yanı sıra, özel desen tasarımları da özel olarak üretilmektedir. Resimli çeşitleri de büyük ilgi görmektedir. Güneşlik olarak da kullanılan bu perde ürünleriyle, kornişle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Eski perdelerin bozuk kornişleri, her zaman için sorun olmuştur. Perde ütüleme derdinden sizi kurtaran bu ürün çeşitlerini görmeden, perde sorununuzu çözüme kavuşturmayın.

    Hayallerinizdeki Tasarımlar

    Aynı ton ve renkler, etkileyici resim ve tasarımlar, dekor çalışmalarında çok önemlidir. Ofis dekorlarının en çok beğenilen ürünleri içerisinde yer almaktadır. Stor perde satın almadan önce, kataloğumuzu incelemelisiniz. İthal özelliklere sahip olan bu kullanışlı ürünleri, kısa zamanda adrese teslim satın alabilirsiniz. Günlük yaşantımızın en önemli eşyalarından biri olan perde sorununu, tamamen ortadan kaldırıyoruz. Her yıl yeni resim ve desenlerle piyasaya çıkan bu ürünlerde, aradığınız kaliteyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

    Sizin İçin Üretiyoruz

    Bu piyasanın en önemli özelliği olan etkileyici tasarım özellikleri, her yıl yenilenmektedir. Özellikle ihtişamlı salonların vazgeçilmez ürünleri içerisinde yer alan stor perde çeşitleri, temizlenme sorunu olmayan ürünlerdir. Pahalı beyazlatıcı temizlik ürünleriyle çamaşır makinesinde yıkamak zorunda değilsiniz. Eski perdeler gibi saatlerce ütülemek zorunda değilsiniz. Nemli bir bezle silmeniz yeterli. Kuru bir bezle de kuruladığınız zaman, eskisi gibi tertemiz olacaktır. Yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bu ürünleri, pratik kargo seçenekleriyle ve kolay ödeme seçenekleriyle kolay bir şekilde elde edebilirsiniz. Bu etkileyici perde ürününü almadan önce, perdeyi takacağınız pencereyi ölçmelisiniz. Bu ölçümlerden sonra, desen ve renk beğenme işlemine geçebilirsiniz.