Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Stor Perde Özellikleri

    stor perde özellikleri

    Pencerelere hoş görünümler veren stor perde modası hiçbir zaman geçmeyen perde çeşitleri arasında yer alır. Tercih edilme nedeni ise perdenin özellikli olmasıdır. Stor perde özelliklerinden birkaçı istenen kadar ısı ve ışığın bulunulan ortama alınması yani ısı kontrolü sağlaması, enerji  tasarrufu gerçekleştirmesi, hem güneşlik hem perde işlevini yapması, uzun ömürlü olması, kolay temizlenmesi,  dekorasyonlara uygun renk ve desen seçeneği sunması , ekonomik olmasıdır.

    Armoni perde mağazaları müşterileri için % 100 polyester kumaştan hazırlanan modelleri sunmaktadır. Bu modelin arasında düz modeller, ahşap stor perdeler, etek uçları  dantelli, boncuklu modeller bulunmaktadır. Ev, ofis, iş yeri gibi tüm mekanlarda kullanılan perdeler klasik veya modern dekore edilmiş tüm mekanlarda kullanılmaktadır. Evlerde salon, yatak odası, çocuk odası, mutfak gibi tüm alanlarda kullanılır. Tüm pencerelere uygun hazırlanmaktadır.

    Stor perdelerin bir özelliği de tüm renk çeşitlerine sahip olması, her zevke uygun renk seçeneği sunmasıdır. Ana renkler, ara renkler, renklerin pastel ve canlı tonları vardır. Mekanizmalı perdeler grubundadır. Dekoratif perde mekanizması bulunmaktadır. Mekanizma pencere içine pencere üzerine, tavan monte edilebilmektedir. Mekanik ve motorlu çalışan mekanizmalar pencere özelliklerine göre tercih edilmektedir. Mekanizmaya monte edilen stor perde ip veya zincir yardımıyla açılıp kapanmaktadır. Isı ve ışık kontrollü perdeler bulunduğu mekanı yazın serin kışın tutmakta, kışın sıcak tutmaktadır.

    Stor perde kumaşları aprelidir. Apreli olması toz tutma ve kirlenmeyi en aza indirir. Stor perde özelliklerinden bir tanesi de çabuk kirlenmemesi, kirlendiğinde ise kolay temizlenmesidir.