Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Stor Perdeler İle Rahatlığı Yakalayın

    Stor Perdeler İle Rahatlığı Yakalayın

    Perdelerin dekor amaçlı büyük bir yere sahip olmaları, bu sektörün günden güne daha fazla gelişmesine neden oluyor. Koyu renk ve tüller ile desteklenen fon perdeler son zamanlarda daha az tercih edilir oldu. Çünkü stor perde çeşitleri hem dekoratif anlamda daha olmayı başardı hem de kullanışlı olması ile tercih nedeni oldu. Eskiden daha çok işyerlerinde kullanılan bu perdeler şimdilerde evlere de konuk olmaya başladı. Üstelik en şık ve en kullanışlı halleri ile. Farklı desenler ile de çalışılan bu perdelerin çocuk odası ve mutfaklar için olan rengarenk seçenekleri de bulunuyor. Özellikle çizgi film karakterleri ile bezeli olan bu perdeler çocuk odalarının vazgeçilmezi oldu.

    Pratik ve Kullanışlı

    Bu perdelerin belki de en sevilen tarafı kullanışlı olmaları. Çünkü kullanılan kumaş gereği güneş ışığını ya da içerideki aydınlığı asla yansıtmıyor. Böylelikle loş bir ortam oluşturulmak istendiğinde tek bir hareket ile bu perdelerden destek almak mümkün. Ayrıca işyerleri için kullanılan stor perde ürünleri de bu özellikleri sayesinde kurtarıcı oluyor. Özellikle muayenehanelerde kullanılan bu perdeler genellikle daha kalın kumaşlardan ve daha koyu renklerde tercih ediliyor. Bunun yanı sıra asılı bir mekanizma üzerine kurulu olan bu perdeleri yukarıya ya da aşağıya çekmek çok basit. Artık kenarlarda biriken kumaş perdeler yerine pencereyi tamamen kullanılabilir yapan bu perdeler tercih nedeni.

    Rengarenk Evlere Rengarenk Perdeler

    Son zamanlarda renkli ev modası tercih edilenler arasında. Artık hanımlar evlerindeki mobilyaları ve mutfak düzenlerini bazı renk ağırlıkları ile belirliyor. Bu renkler arasında en sık kullanılanlar ise kuşkusuz mavi, pembe, kırmızı ve su yeşili. Hanımların çok sevdikleri bu renklere özel hazırlanan stor perde ürünleri de dekor tamamlayıcı olan o kritik görevini üstleniyor. Böylelikle evde bir bütünlük oluşturmak daha kolay olabiliyor.

    Özellikle renkli mutfaklara özel hazırlanan desenli ve 3 boyutlu perdeler hem muhteşem dekorlar oluşturmaya yardımcı oluyor hem de daha modern mutfaklara sahip olmayı sağlıyor. Üstelik bu perdelerin temizliği de bir hayli kolay. Hatta ışık ile kendini temizleme özelliğine sahip türleri dahi mevcut.