Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Stor Tül Perde

    Kadınların son dönemlerde en çok tercih ettiği modeller arasında yer alan stor tül perde modelleri, giderek yaygınlaşıyor ve bunun yanında özellikle evlerin vazgeçilmezi haline geliyor. Perde sektöründe kaliteli hizmetleri ile öne çıkan firmamız, siz müşterileri için pek çok farklı tasarım ve renkte stor tül perde modellerini evlerinize kadar getiriyor. Son zamanların trend modelleri arasında yer alan ve stor olması nedeniyle tercih sebebi olan bu modeller, aynı zamanda kadınların oldukça ilgisini çekiyor.

    Stor tül perde, genel olarak tül kumaştan üretiliyor ve diğer storlar gibi bir mekanizmaya sahip. Müşterilerimiz stor tül perde modellerini tercih etmeleri durumunda gerekli pencere ve balkon kapısı ölçüleri bizzat firmamız çalışanları tarafından alınıyor ve hazırlanmasının ardından takma işlemleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca perdelerin mekanizmalarına kadar tüm aksamlar yine firmamız tarafından yapılıyor.

     

    stor tül perdeler

     

    Yeni Yılın Trendi: Stor Tül Perde

     

    Göz alıcı ve şık tasarımları ile kadınların favorisi olmayı başaran stor tül perde modelleri, özellikle beyaz renk tasarımları ile en çok tercih edilen perdeler arasında yer alıyor. Siz de bu modellerden biri ile evlerinizde farklı bir ambiyans oluşturmak için firmamıza gelebilir ve sizlere sunduğumuz profesyonel çözümlerden faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece bizimle iletişime geçmek ve bunun ardından perde modellerimizi yakından görmektir. Firmamız, stor tül perde başta olmak üzere diğer perde modelleri konusunda da sizlere yardımcı olur. Bu nedenle aradığınız tüm perde modellerini bizimle bulabilir ve evinizin farklı bir havaya bürünmesini sağlayabilirsiniz. Siz müşterilerimize hizmet verdiğimiz perde modelleri aşağıdaki gibidir;

    • Stor zebra perde
    • Tek kanat fon perde
    • Tül perde
    • İplikli perde
    • Baskılı ya da desenli perde
    • Dantel işlemeli perde
    • Gipürlü perde
    • Kruvaze perde
    • Jaluzi perde

     

    Eğer siz de evlerinizde stor tül perde modelleri düşüyorsanız ve bunun yanında kaliteli bir hizmet arıyorsanız, daha fazla zaman kaybetmeden hemen firmamıza gelin ve profesyonel bir çerçevede sunduğumuz hizmetlere daha yakından tanık olun. Bizimle birbirinden farklı perde modelleri ve tasarımlarına ulaşabileceğinizi tekrar belirtmek isteriz.