Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Suadiye Ahşap Jaluzi Perde Çalışması

    Suadiye ahşap jaluzi perde çalışması ile ev ve iş yerlerinizde şıklığı yakalayın !

    Suadiye Ahşap Jaluzi Perde Çalışması

    Evimizin olmazsa olmazı perdelerin bir diğer çeşidi de jaluzi perdelerdir. Jaluzi perdeler günden güne kullanımını arttırarak geniş bir kullanıcı kitlesi elde etmektedir. Bu tarz perdeler çoğunlukla işyerlerinde tercih edilerek diğer perdelerde de olduğu gibi güneş ışığını ortamda daha az bulundurmayı hedef alarak üretilmiştir.

    "Bu perdeler birçok yeni özelliği ve modelleri ile birlikte gündeme gelmiş ve kullanıcıların beğenisini toplamıştır. Öncelikli olarak hammaddesi alüminyum olarak üretilen bu perdeler daha sonra ahşap jaluzi olarak üretilmeye başlanmış ve kullanım oranı daha da artmaya başlamıştır. Çünkü ahşap bulunduğu ortama otantik bir görünüm katarak ortamın havasını değiştirebilmektedir."

    Kullanıldığı ortama şık bir görünüm kazandıran ahşap jaluzi perde modelleri, aynı zamanda bulunduğu mekana sıcak ve doğal bir görünüm de kazandırmaktadır.  Ahşap jaluzi olarak nitelendirdiğimiz perdeler 25 mm ve 50 mm ahşap slatlardan oluşan perde sistemleridir. Temizlik açısından bakıldığında temizlenmesi son derece kolay olan bu perdeler işyerlerinden sonra evlerde de rahatlıkla kullanılmaya başlanmış ve büyük ilgi toplamıştır. Çoğunlukla evlerimizin balkonlarında görebileceğimiz bu perdeler fazlaca toz tutabilecektir. Bu yüzden temizliği sık yapılmaktadır. Bu işlem için yumuşak tüylü toz alma fırçalarından yardım alabilir ya da süpürge yardımıyla süpürerek  ardından nemli bir bez ile temizliğini yapabilirsiniz.

    Yeni Nesil Ahşap Jaluzi Perdeler

    "Alüminyum jaluzi perdelerden sonra ev ve işyerlerinde yerini almaya başlayan ahşap jaluzi perde modelleri, stor perdeler veya zebra perdeler gibi bir mekanizmaya sahiptir. Yeni nesil jaluzi perdeler isteğe göre ayarlanarak güneş ışınlarının gelişini engelleyerek bulunduğunuz ortamı fazla ısıdan ve ışıktan koruyabilmektedir."

    Bir mekanizmaya sahip olan ve konfor açısından bu kadar rahat olabilen bu perdeler için kalite son derece önemli bir noktadır. Evinize veya işyerinize bu tür bir perde seçimi yapacaksanız o zaman kaliteyi göz önünde bulundurmalısınız. Suadiye jaluzi perde bu noktada tam size göre bir adres olacaktır. Birden fazla çeşidi ve kalitesiyle her zaman seçebileceğiniz ve rahatlıkla alışveriş yapabileceğiniz bir duraktır. Seçimlerinizde sizlere yardımcı olarak kullanacağınız ortama en iyisini ev en güzelini sizlere sunacaktır.