Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Sultanbeyli Sanset Gıda Jaluzi Perde Uygulaması

    sultanbyeli sanset gıda jaluzi perde

    İstanbul Sultanbeyli İlçesinde bulunan Sanset Gıda Turizm A.Ş. firmasına yapmış olduğumuz jaluzi perdelerini iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz. 25 mm alüminyum jaluzi perde uygulaması yapptığımız bu alanda güneş hareketlerinden kaçınmak için bu model kullanıldı. İstenildiğinde yukarı aşağı hareket ettirilen ayrıca çubuğu ilede güneş yön veren jaluzi sistemlerini çok uzun yıllardır kullanılıyor. Kısaca bahsedecek olursak,

     Eskiden kullanılan ürünlerin çeşidi belliydi. Herkesin evinde düz kumaş perde modelleri ve nadirende fonlar kullanılırdı. Bu sistem yıllarca devam etti. Artık insanlar kendilerine farklı modeller, farklı desenler ve farklı renkler aramaya başladı. İşte her sektörde olduğu gibi perde sektörüde kendini değiştirdi ve yeniledi. Bunun neticesinde insanların perde ihtiyaçlarına cevap verilmeye başlandı.

    Onlarca model ve desenlerde farklı renklerde perde çeşitleri insanların evlerini süslemeye başladı. İnsanlar odalarına uygun perde rengi ve modeli bulmaya başladı. Artık günümüzde ev dekorasyonuna ve kendi zevkinize uygun perde bulmak çok çok basit hale geldi. İnternetten bile sipariş edilebilen perdelerde sezon modasıda yakından takip edilmektedir. İnsanlar artık senelik perde değişimi bile yapmaya başladı. Üretimin artması ve çeşitlerin çoğalması sayesinde herkes zevkine uygun perdelere çok rahat bir şekilde ulaşabiliyor.

    İşte bu perde modellerinin en sık kullanılanlarından birisi jaluzi modelidir. Jaluzi sistem perde modeli kullanışlı ve kolay temizlenme özelliği ile tercihlerin üst sıralarında yer almayı başarmıştır. Jaluzi perde modelleri özellikle işyerlerinde tercih edilmesine rağmen son dönemde üretilen şık ve zarif modelleri sayesinde evlerde de çok sık kullanılmaya başlandı. Bu perdelerin modelleri arasında ahşap ve metal ile deri ve plastik modeller göze çarpmaktadır.

    Metal olan jaluzi sistem perde modelleri genelde işyerlerinde tercih edilmektedir. Jaluziperde evlerde de deri, metal ve ahşap modeller ile göze çarpmaktadır. Bu perdeler kolay temizlenir ve ısı yalıtımına katkı sağlar. Nemli bir bez ile kolayca temizlenebilen jaluzi model perde evde ve işyerlerinde sık kullanılmaya başlanmıştır. Jaluzi perde modellerini ev ve işyerinizin dekorasyonuna uygun seçmeniz sizin için uygun olacaktır. Kendinize uygun ve şık perdeler ile tarzınızı yaşam alanlarınıza yansıtın.