Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Sultanbeyli Stor Perde Uygulaması

    Sultanbeyli Stor Perde Uygulaması

    Stor perde seçenekleri birbirinden farklı örnekleri bir arada sunan çeşitlilikteki en yeni örneklerle dikkat çeker. Bu söz konusu stor perdeler iş yerleri için oldukça ideal perde modelleri arasında yerini korumaktadır. Bununla beraber söz konusu stor perdelerin diğerlerinden ayırıcı unsurları olarak bilinen farklı özellikteki dayanıklı yanı onu daha çok tercih edilenlerden birisi yapmaktadır.

    HEM UZUN ÖMÜRLÜ HEM DE KORUYUCU

    Stor perdeler uzun ömürlüdürler, has pamuktan imal edilen bu stor perde modelleri tarafımızdan üretilerek doğrudan satışa sunulmaktadır. Üstelik yerli desinatörlerimiz tarafından üretilen en trend yeni stor perde modellerimizle sizler de dilediğiniz gibi dekorasyonlarla karşılaşabileceksiniz. Stor perde çeşitlerimizi sizler için Sultanbeyli stor perde mağazamızda vermekteyiz. Burada özel olarak imal ettiğimiz stor perdelerimizi sizler için buluşturmaktayız. Uzun ömürlülük esasına dayalı olarak apreden ürettiğimiz bu uzun ömürlü ürünlerimizde sizler için daima en yen tasarımları yakından takip ederek hizmet vermeyi garanti ediyoruz.

    Koruyucu unsuruna Sultanbeyli stor perde da değinmeden geçemeyiz. Toza karşı apreden üretilen sert bir kumaştan üretilmesi bakımından son derece önemli bir dekorasyon üretimi olarak karşımıza çıkar. Böylece söz konusu stor perde seçeneği ofis tasarımında yenilikçi yapısıyla öne çıkmaya devam eder.

    2017 STOR PERDELER

    Tarafımızın tecrübeli desinatörleri tarafından üretilen en yeni stor perdelerini de bu yazımızda sizler için derledik. Piyasada incelemiş olduğunuz başlıca stor perde modellerini tasarlayan Sultanbeyli stor perde üreticisi olarak bu sezonun en öne çıkan stor perdelerimiz arasında bambu ağacından stilize edilmiş çiçek motifleri dikkat çeker. Bunu bej renginin ve simli desenin ayrı bir büyüsü de tamamlar. İşte bu çeşitlilikteki en yeni seçenekler birlikte düşünüldüğünde de ne denli öne çıkan bir tasarımın bulunduğunu hemen anlayabiliriz. Üstelik bu tasarımlar 2017 yılının en özgün tasarımları olup bunları uygun ödeme koşulları ve fiyatlarıyla elde edebilirsiniz. İstanbul'da hizmet veren iş yerimizdeki bu stor perde modellerinden garantili hizmet vermemizin bir gereği olarak da imalat hatası veya özürlü olması halinde hiçbir gerekçe olmadan ürün iadesi yaparak paranızı geri alabilme garantisini de sizlere sunarak müşteri odaklı ilkemizi sunuyoruz.