Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Tc Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Sabiha Gökçen Yerleşkesi Blackout Stor Perde Uygulaması

                Tc Kapadokya MYO

    Blackout diğer bir adıyla karartma stor perde okullarda yapılan projeksiyon sunumlarında odanın ya da ofislerin tam karartılmasına büyük yardımcı olacaktır. Bu yüzden kullanım alanı geniştir. Rahat kullanımı ve uzun ömürlü olmasıyla siz değerli müşterilerine yeniden alınacak olan perde masrafından kurtarmış olacaktır. Görselde Tc Kapadokya Meslek Yüksek Okulları Sabiha Gökçen Yerleşkesi için uygulanmış ürünlerimizi görmektesiniz.

    Bu perdeler eskiden kullandığınız güneşlik, tül dertlerinden kurtararak size kendiliğinden bir şıklığı sunacaktır. Perdelerin siz müşterilerimizin istekleri üzerine tasarlanmıştır. Bayanlarımızın perde konusunda hassas olduğunu ve temizliğine bir o kadar dikkat ettiklerini bilirsiniz. Ancak artık perde üzerine o kadar uğraşmayacaksınız. Çünkü temizlik açısından bir o kadar kolay olan ürün ayda bir silme isteğe bağlı da perde düzengecinden çıkartılıp yıkanabilmektedir. Yıkanabilme özelliği siz müşterilerimiz için bu perde üzerine ilgisini artıracaktır.

    Bu perdelerin pek çok çeşitleri de bulunmaktadır. Şöyle ki, desenli, motorlu ve zebra perde olarak tercih seçeneğini sizlere sunmuştur. Bilinen en standarttı polyester olanıdır. Polyester olan ofis perdesi olarak da karşımıza çıkmaktadır. Bu perdeler daha ucuz olmaktadır. Desenli perdeler alt kısmında tercihe bağlı boncuk tasarımını sağlamıştır. Ayrıca desenli perdeler her rengi size sunmaktadır. Etek kısmı oyalı olanları da mevcuttur. Oyalı olması nostalji bir hava yaratmaktadır. Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Sabiha Gökçen Kampüsünde bulunan sınıflara da karartma stor perde modeli uygulandı.

    Motorlu perdeler ise, fiyat bakımından pahalı olması sebebiyle fazla tercih edilmemektedir. Fakat fiyat konusuna fazla ilgilenmeyenlerin için bir tercih olabilmektedir. Şöyle ki yaşlılar için çok uygundur. Çünkü uzaktan kumanda işlevini yürütmesi büyük bir imkân sağlamış olacaktır.

    Evlerde şuan da en çok yaygın olanı zarifliği sebebiyle zebra perdeleridir. Fiyat bakımından başta biraz yüksek gözükse de aslında çok makul olduğu kanısına varılacaktır. Şıklığından dolayıdır ki tercihlerde ilk sırayı almaktadır.

    Güneşliğin modern halidir bu perdeler. Evlerinizin daha çok ışık almasını isterseniz tercih bu perde üzerinde olmalıdır. Evlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz ve daha modern bir görünümü oluşturacaktır. Sahip olacağınız özel tasarım harikası olan perdeler evlerinizi yeniden büyüleyecektir. Perdeler evlerinize güneş olacaktır.