Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Tek Hareketle Açılan Perde

    Tek Hareketle Açılan Perde

    Perdecilikte devrim gibi olan bu ürünler, oldukça kaliteli kullanım özelliklerine sahiptir. Kullanışlı fonksiyonel yapı, pratik kullanım özellikleri ve kolay temizlenebilir özellikler, stor perde modellerinin en önemli özelliği olarak değerlendirilmektedir. Özel kaplama özellikleri, süngerle ve hafif köpüklü suyla temizlenmesini kolaylaştırmıştır.

    Tahriş edici temizlik maddesi kullanmadan, tahriş etmeyen şampuan ve el sabunu türü temizlik maddeleri ile hafif hafif ovalamak yeterlidir. Kendi banyonuzda bu şekilde yıkayabilirsiniz. Dikkat edin sakın bükmeyin, rulo halinde açın ve rulo halinde toplayıp mekanizmasına yerleştirin. Büküp kırdığınız zaman, kaplaması zarar görebilir. Evlenenler ve evini yenileyenler, perde alacağı zaman, bu masraf istemeyen perdeleri tercih edebilir.

    Elektrik, su ve deterjandan tasarruf eden bu ürünlerle paranız cebinizde kalsın. Evleriniz için hayallerinizdeki dekor çalışmalarında bu perdeleri tercih ederek, istediğiniz etkili tasarımları meydana getirebilirsiniz. Pencerenin boyutuna göre üretilen bu ürünler, kargo ve ödeme kolaylığı ile online satış mağazalarında sergilenmektedir.

    Tek Hareketle Açılıyor

    Yan kısımdaki ipi sayesinde, kolay kullanım özelliklerine sahiptir. Bu ip, perdenin sarılı olduğu rulonun yan kısmındaki çarka bağlıdır. Bu ipi çektiğinizde perde toplanır, bıraktığınızda perde açılır. Bu özelliğiyle, eski perdelerdeki korniş sorunlarını tamamen unutabilirsiniz. Karartma işleminin yanı sıra, güneşlik olara da kullanılabilir.

    Yüzeyi özel bir madde ile kaplandığı için, kir kumaşa işlemez. Kumaşa işlemeyince de uzun süre temiz kalabilmektedir. Özel lüks dairelerden, normal dairelere, küçük dükkanlardan, büyük mağazalara kadar birçok yerde bu stor perde tercih edilmektedir. Bu perdenin kullanım alanının bu kadar geniş olması, kısa zamanda yeni perde modası haline gelmesinde etkili olmuştur.

    İlk Günkü Görünüşünü Uzun Süre Korur

    Uzun ömürlü özellikleriyle tercih edilen ve kullanım kurallarına göre kullanıldığı sürece uzun yıllar sorunsuz kullanılan stor perde seçenekleri, yeni moda perdenin yeni adı olarak değerlendirilmektedir. Yeni perde modası olan bu ürünler, mükemmel bir dekor çalışması yapmak isteyenler için iyi bir tercihtir. Birinci sınıf kalitesiyle, kir tutmaz ve kolay temizlenir. Ütü istemez ve kornişe tek tek düğme takma olayı yoktur. Pratiktir ve kullanımı çok kolay bir perde ürünü olarak tercih edilmektedir.