Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Teknik Yapı Evora İstanbul Perde

                            Teknik Yapı Evora İstanbul Perde Uygulamaları

    Hanımlar beyler zarafete şıklığa büyük önem vermektedir. Evlerimizde eşyalarla kombine ettiğimiz her şeyde bizleri yansıtmakta, gerekse koltuk, halı, çekyat, kanepe, tül, perde hepsinde şıklığı ararız. Ve o kombini de yakaladığımızda mutlu oluruz. Şimdi kombinelerimizle, şıklığımıza ve zevkimize uygun çok zarif ve sizleri yansıtan Stor zebra perde ile zarafetinize zarafet, şıklığınıza şıklık katacaksınız. Bu perdeler ile sizlerin evleri çok şık görünecek. Stor perdeler evinizin her yerine kombin yapabilirsiniz.Görselde bulunan kruvaze model Teknik yapı evora istanbul projesinin salonuna uygulanmıştır. Bu sezon sıklıkla tercih edilen örme tülden dikildi ve yerine montajı yapıldı. Güneşlik vazifesi için her kanat ölçüsüne uygun şekilde store perdeler hazırlandı ve monte edildi.

    Tamam, sizlerin zevklerinden oluşan perdeler ile evlerinizin her bölümünde sizleri yansıtan perdelerle döşeye bilirsiniz. Takılması ve kullanılması kolay temizliği de oldukça rahat yapılmaktadır. Artık perdede her geçen gün yeni ürünler çıkmakta, şimdi ise perdede güneş ısınları ve evdeki aydınlatmalar sayesinde kendini temizleyen perdeler çıkmıştır. Tamam, sizlerin zevkine kalmış isteğinize bağlı olarak istediğiniz yere stor perde yaptırmak ve taktırmak kolay. İsterseniz perde satan yerlerden isterseniz internet üzerinde de almanız mümkündür.

    Müşterimizin teknik yapı evora istanbul konutlarında bulunan dairesinin mutfak bölümüne kahve baskılı zebra perdeler yapıldı. Yatak odası için düz keten tül ve yanlarına iki adet astarlı amerikan pile fonlar dikildi. Çocuk ve genç odasının camları için dijital basklılı tüller ve kumaşlardan modern tasarımlar elde edilerek ürünler müşterimize sorunsuz olarak teslim edildi. Ürünlerimizi gönül rahatlığıyla uzun yıllar kullanmalarını diliyoruz.