Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Tül Ne Demek

    Odaların ve pencerelerin havasını değiştiren ve şık tasarımların meydana getiren tüller, her evin baş tacıdır. Bunun yanında ev eşyaları ile kombinlenen perdeler, mekanların daha farklı bir ihtişama bürünmesini sağlar. Farklı renk ve modelleri ile her eve uygun çözümler sunan tüller, özellikle son zamanlardaki trend modelleri ile kadınların da oldukça ilgisini çekmektedir.

    Tül ne demek? sorusu için genel bir tanımlama yapılması gerekirse; oldukça ince gözeneklere sahip olan ve bunun yanında pamuk, sentetik ya da ipekten dokunan kumaş olarak tanımlanabilir. Perdeler üretim şekillerine göre farklılık gösterir. Bu nedenle perde alırken bu tür hassas noktalara da dikkat edilmesi gerekir.

     

    tül nedir

     

    Tül Perde Modellerinde Model Çeşitliliği

     

    Sektörde önde gelen firmalardan biri olarak siz müşterilerine birbirinden farklı tül perde modelleri ile hizmet veren firmamız, aynı zamanda trend perde modellerini de hizmetinize sunar. Evlerinizde gösterişli ve şık tasarımlar meydana getirmek için siz de en son modellerimizi yakından görebilir ve en seçkin modellerimiz ile evlerinizde etkileyici kombinler oluşturabilirsiniz. Sektörde lider firmalardan biri olarak tül perde modellerimizden bazıları aşağıdaki gibidir;

     

    • Fransız tül perde
    • Pileli tül perde
    • Dantelli tül perde
    • Desenli tül perde
    • Keten tül perde
    • Çiçekli tül perde
    • Çizgili tül perde
    • Etekli tül perde
    • Organze tül perde

     

    Firma olarak tül perde modelleri hizmetlerinde pencerelerinizin ölçülerini bizzat konusunda uzman personellerimiz almakta ve gereken ölçümlerin yapılmasının ardından tül perdeleriniz en kısa zaman içerisinde hazırlanarak yine çalışanlarımız tarafından takılmaktadır. Yapmanız gereken sadece firmamıza gelmek ve bunun ardından tül perdenizin model seçimini yapmaktır. Seçiminizi yapmanızın ardından hemen işlemler başlatılacak ve tül perdeleriniz hazırlanarak pencerelerinize takılacaktır.

    Siz de ihtiyaç duyduğunuz tül perde modelleri için dilediğiniz her an bizi tercih edebilir ve aynı zamanda uygun fiyat aralıkları ile sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Firmamız tarafından hizmete sunulan tüm tül perde modelleri, sektörde bulunan en uygun fiyat aralıklarına sahiptir. Bu nedenle bütçe dostu bir alışveriş için bizi tercih edin ve daha sonra geri kalan her ne varsa bize bırakın.