Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Tuzla Ahşap Jaluzi Perde Hizmeti

    Birbirinden şık ahşap jaluzi perde modelleri ile aradığınız şıklığı yakalayın!

    Tuzla Ahşap Jaluzi Perde Çalışması

    "Jaluzi perdeler evinizin pencerelerini süsleyen ve tül perdeleri tarihe katarak şık ve modern görünüm yaratan perdelerdir. Evinizin dekorasyonunu süsleyen jaluzi perdeler metal, ahşap veya plastik modelleri ile aradığınız şıklığı yakalama noktasında sizlere birçok farklı alternatif sunar."

    Evinize jaluzi perde seçimi yaparken perdelerin renklerini mobilya ve parkelerinizle uyumunu sağlayarak bir ahenk yaratabilir ve evinize sıcak bir görünüm katabilirsiniz. Diğer perde modelleri ile kıyaslandığında sökülmesine gerek kalmadan temizlenebilmesi ile ön plana çıkan jaluzi perdelerin temizliğinde öncelikle bir elektrikli süpürge ile perde üzerindeki toz çekildikten sonra nemli bir bez ile de perde üzerindeki tozu almak yeterli olacaktır.

    "Uzaktan kumanda yardımı ile çalışabilen bu perde türü mekanizması gereği hem dikey hem de yatay yönde açılabilmesinin yanında bantlar arası mesafesinin isteğe göre ayarlanabilmesi ile hayli dikkat çekici tasarıma sahiptir."

    Şıklığın Adresi

    Dekorasyonunuzu taçlandırdığınız ve evinize ayrı bir hava kattığınız perdeleri,şıklığın adresi olarak nitelendirebileceğimiz Tuzla jaluzi perdenin yardımlarıyla seçebilirsiniz. Tuzla jaluzi perde, sizlere kaliteden ödün vermeden birçok farklı perde modelini bir arada sunarak tercih yapmanızı kolaylaştırır. Perde seçiminde en önemli nokta şüphesiz her zaman olduğu gibi kalitedir. Kalite standartlarına ek olarak ek olarak; güneşlik kullanımına gerek olmaması, temizlik aşamasının zahmetsiz olması ve tasarımsal değişimlerin önünü açan mekanizması ile jaluzi perdeler ev ya da iş yerlerinizi şüphesiz farklı bir hava katacaktır.

    Yeni Moda Ahşap Jaluzi Perdeler

    Şıklığın ve zarifliğin bir arada gösterildiği perdelerin günümzde popüler hale gelen yeni akımı ahşap jaluzi perde modelleridir. Ahşap modeller, güneş ışığını engellemesinin yanında ısı yalıtımı da sağlayarak sizleri deyim yerindeyse baştan çıkarabilecek özelliklere sahiptir. Elbette perdenin yapımında kullanılan ahşap malzemenin orijinalliğine hayli dikkat edilmelidir. Aksi halde birçok istenmeyen problem ile karşılaşılması muhtemeldir.

    "Tül perdelere kıyasla daha kullanışlı ve popüler olan ahşap jaluzi perde modelleribulunduğunuz ortamı demode havasından kurtarıp daha modern bir havaya büründürme noktasında şüphesiz büyük katkı sağlayacaktır."