Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Tuzla Desenli Stor Perde Çalışması

    Tuzla desenli stor perde modelleri ile aradığınız şıklığı yakalayın !

    Tuzla Desenli Stor Perde Çalışması

    Kullanımı hızla yaygınlaşan ve moda haline gelen stor perdeler ile evlerinizin görünümünü değiştirebilir ve evinizde harikalar yaratabilirsiniz.

    Stor perdeleri kullanım açısından hem düz stor perde hem de desenli stor perde olarak ikiye ayırmak mümkündür. Düz stor perdeler evlerimizde genellikle güneşlik olarak kullanılırken, desenli stor perdeler ise dekorasyonu bir bütün haline getirmeye çalışmaktadır.

    Desenli stor perdelerin seçimi düz stor perdelere göre biraz daha zorlayıcı olabilmektedir. Çünkü hem deseni hem de desen içinde bulunan renkleri dekorasyona uydurmak bir hayli zor olmaktadır. Çok sade ve şık bir dekorasyonu düz stor perde ile taçlandırmak yerine desenli stor perde ile taçlandırmakta evinize daha hoş bir görünüm katacaktır. 

    İlgi Çeken Desenler

    Desenli stor perdelerin seçiminde sizlere birçok çeşit sunulması hiçbir zaman kafanızı karıştırmamalıdır. Çünkü siz ilginizi çeken desenleri değil dekorasyonunuza uygun deseni seçmelisiniz. Bunun yanı sıra evinize desenli stor perde seçimi yapmanız için dekorasyonunuzdaki mobilyalarınızın desenli olmaması gerektiğini de unutmamanız gerekir.  Aksi halde renk karmaşasına düşüp dekorasyonunuzu sıkıcı ve boğucu bir hale getirebilirsiniz.

    "İlginizi çeken birçok desen arasından hangi deseni seçmeniz gerektiğini bilemiyorsanız o zaman aklınıza ilk gelen dekorasyonunuz olsun. Dekorasyonunuzda hangi renkleri kullandığınızı bilmeli ve dekorasyonda modern bir hava mı yoksa spor bir hava mı hakim ona karar vermelisiniz. Aksi halde spor bir dekorasyona modern tarzda desenler seçmeniz hoş bir görünüm yakalamanıza engel olacaktır."

    Perdede Son Moda

    Her zaman olduğu gibi hangi perdeyi seçerseniz seçin sizin için kalite bir adım önde olmalıdır. Bunun için seçim yaparken Tuzla stor perdenin kaliteden ödün verilmemiş düz stor perdelerine ve desenli stor perdelerine de bir göz atmadan geçmemelisiniz. Çünkü desenli perdelerde desenler arası renk bütünlükleri ve kullanılan boya önemlidir. Her yıkamada akan bir boyaya sahip olmaktansa Tuzla stor perdenin kaliteli stor perdelerine sahip olabilirsiniz. Tuzla stor perde size birçok çeşit desen, renk ve kumaş sunarak seçim ağınızı genişletir ve daha kaliteli stor perdeler seçmenize de yardımcı olur.