Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Tuzla Dikey Perde Hizmeti

    Birbirinden estetik dikey perde modelleri ile şıklığı yakalayın !

    Dikey perde, diğer perde modelleri ile kıyaslandığında daha çok iş yeri, okul ya da hastanelerde tercih edilen bir perde modeli olarak tarif edilebilir. İmalat aşamasında PVC, kumaş veya alüminyum kullanılan dikey perdelerin kumaş kullanılarak üretilen modelleri genellikle evlerde kullanılır.

    Tuzla Dikey Perde Hizmeti

    Dikey mekanizmalı perdeler ile güneş ışığından yüksek düzeyde faydalanmak mümkündür. Dikey perdelerin mekanizması, alüminyum bir ray üzerinde bantları taşıyan vagonlardan olmasının yanında stor perdelerde de olduğu gibi bir ip mekanizması bulunmaktadır. Fakat bu mekanizma perdeyi aşağı yukarı değil sağa sola hareket ettirerek perdelerin toplanmasını sağlaması yönüyle stor perdelerden ayrılır.Evinize güzellik katmak istediğiniz perdelerden biri olan dikey perdelerin seçimi de rastgele yapılmamalıdır. Seçim aşamasında birkaç kriteri göz önünde bulundurmanız gerekir.

    1. Dikey perde seçimi aşamasında evinizin pencerelerinin boyutlarını göz önünde bulundurmalısınız. Dikey perdelerde toplanma söz konusu olduğundan büyük camlarda kullanımı daha uygunken, kısa camlarda dekorasyon açısından hoş bir görünüm olmaz.
    2. Dikey perdelerde elle kullanılan mekanizma mevcut olduğu için kullanım aşamasında daha dikkatli olunması gerekir.
    3. Aynı zamanda perdeler motorlu ve kumandalı, otomasyon uyumlu mekanizmalara sahip olduğu için perdelerin kalite ve güvenilirliğine dikkat etmekte de yarar vardır.
    4. Seçim aşaması haricinde dikkat etmeniz gereken bir diğer husus ise perdelerin temizliğidir. Kullanımı kolay olan perdeler eğer PVC üretimli perdeler ise yerinden indirmeden sabunlu bezle kolaylıkla temizlenebilir. Fakat burada suyun sıcak olmaması gerektiğinin altı çizilmelidir.

    Dikey Perde İle Şıklığı Yakalayın 

    Estetik görünümlü dikey perdeler bu görünümünün yanı sıra sıcağa ve soğuğa dayanıklı perdeler olmasıyla da bir adım öne çıkar. Elbette perdelerin seçimi noktasında doğru adımların atılması ve kalite standartlarından ödün verilmemesi kritik bir öneme sahiptir. Bu noktada Tuzla dikey perde aracılığıyla sizlere sunduğumuz onlarca farkı dikey perde modelini inceleyek seçimini rahatlıkla yapabilir, yaşam alanlarınız şıklığını garanti altına alabilirsiniz. 

    "Dikey perdeler ile ilgili değinilmesi gereken son nokta; kullanılan ortamın dekorasyonunu oldukça zenginleştirmesinin yanında 180 derecelik sağa ve sola hareket özelliği ile bulunduğu ortamdaki gün ışığını ve ısıyı kontrol edebilme imkanı sunarak çok fonksiyonel bir yapıya sahip olmasıdır."