Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Tuzla jaluzi perde - Yeni Nesil Perde

    Tuzla jaluzi perde - Yeni Nesil Perde

    Perde kültürünün en son modelleri olan stor, jaluzi ve zebra perde ürünleri, kolay kir tutmayan ve her zaman temiz kalan perde modelleridir. Bu perde grubu içerisinde yer alan Tuzla jaluzi perde ürünleri, özel olarak tasarladığınız, ofis ve ev dekorlarına uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Renk tasarımlarının yanı sıra, alüminyum, pvc, bakır ve ahşap malzemelerden üretilen bu ürünler, şık ve zarif özellikleriyle, mekanlarınıza yeni bir hava katmıştır.

    Kolay Silinebilir

    25 mm genişliğinde ve pencerenizin genişliğine uygun uzunluğa sahip ince dikdörtgenlerden oluşan Tuzla jaluzi perde modellerinde, dışarıdan bakıldığı zaman, içerisi görülmemektedir. Kullanılan malzemeler, kolay silinebilir özelliklere sahiptir. Ayrıca, güneşin olumsuz etkilerinden tamamen uzaktır. Renk yapısı oldukça farklıdır ve geniş bir renk kataloğuna sahiptir. İstediğiniz renk ve tasarımı bulabileceğiniz jaluzi perde çeşitleri, kargo ve kolay ödeme olanaklarıyla satışa sunulmaktadır.

    Mekanlarınıza Renk Katın

    Ofisler için üretilen ve ofislerin evlere göre daha çok kir tutması nedeniyle, jaluzi perdeler üretilmiştir. Daha sonra, bu perdeler, evlere taşınmaya başlamıştır. Avrupa'da yaygın olan bu perde çeşitleri, son zamanlarda ülkemizde de yaygın hale gelmiştir. İnce ve uzun dikdörtgenlerin açılıp kapanması ile kullanılan bu ürünlerde, yan kısımdaki çevirmeli kısım, açma kapama işlemini gerçekleştirmektedir. Tuzla jaluzi perde taktırdığınız zaman, tül perde taktırmanıza gerek kalmamaktadır. Perde kategorisinde, kolay açılır ve kapanır özelliğinin yanı sıra, temizlenebilir özelliği de, popüler olmasının nedenleri içerisindedir. Alüminyum ve bakır modeller, paslanmaz ve bozulmaz özelliklere sahiptir. Üzerindeki boya, uzun süre canlı kalmaktadır.

    Zebra perdelerde iki renk özelliği, stor perdelerde dikine dikdörtgen parçaların açılıp kapanması sistemleri kullanılmaktadır. Jaluzi perdelerin en önemli özelliği, içeriden görüş mesafesi oluştururken, dışarıdan görüş mesafesini sıfıra düşürmesidir. Bu nedenle, tül perde ve benzeri ikinci bir seçeneğe ihtiyaç yoktur. Aralanabilir özelliği ile, perdenin parçalarını araladığınız zaman, karşı tarafı çok daha rahat bir şekilde görebilirsiniz. Nemli bir bezle silinebilir özelliklere sahiptir. Nemin deforme edici özelliklerinden etkilenmeyen jaluzi perde ürünleri, temizlendikten sonra, uzun süre temiz kalmaktadır. Kir tutmayan özelliği ile tercih edilen bu perdeler, profesyonel çalışmalardır.