Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Tuzla Organize Sanayi Bölgesi Stor Perde Uygulaması

    tuzla organize sanayi bölgesi stor perde uygulaması

    Stor perdeler genellikle ofis ortamlarında kullanılmak amacıyla üretilen doğal pamuk ve polyester malzemeli perdeler olarak dikkat çekmektedirler. Söz konusu bu perdelerin sahip oldukları bir özellik vardır ki bu özelliklerinden birisi de sertliktir. Bu özellikleri onların kolaylıkla toz ve toprak kapmadan uzun ömürlü olarak kullanılmalarına imkan tanır. Ayrıca yine söz konusu stor perdeler, tam altı seneye kadar uzayabilen uzun ömürlülükleri sayesinde de sürekli olarak tercih edilebilir bir durumda her yılın modası olma işlevinde kullanılmaktadırlar. Stor perde modellerinin en öne çıkan yeni üretimleri Türkiye'nin ve Tuzla semtinin öne çıkan perde üreticilerinden birisi olmamızın vermiş olduğu güvenceyle tarafımızdan sunulmaktadır. Her yılın modası tuzla stor perde modellerinin yeni tarz desenleri de yine bizim ürettiğimiz tasarım modellerimizden doğrudan halkla buluşturulmaktadır.

    BİTKİSEL STOR PERDE MODELLERİMİZ

    Bitkisel olarak stor perde modellerimiz başlıca saksılı stilize menekşeler, bejler ve diğer özellikteki tuzla stor perde nitelikleriyle dikkatlerden kaçmayan üstün özellikleriyle karşımızda durmaktadır. Böylelikle söz konusu bu perdelerin sağladıkları pek çok önemli yenilikleriyle apre üretimli olarak tuzla stor perde üretimi yapılmaktadır. Ayrıca söz konusu perde modellerimiz arasında bambu ağacı da en fazla tercih edilen bir diğer modellerimiz arasında yerini alması adına oldukça önemlidir. Bu da açıklıkla göstermekteir ki söz konusu bu tuzla stor perde modellerinin sahip oldukları yeni bitkisel formlar başlı başına ev dekorasyonunun olmazsa olmazlarından birisidir.

    OFİS DEKORASYONUNDA STOR PERDELERİN YERİ

    Özellikle iş yerleri için tercih edilen stor perdeler, ofis dekorasyonu anlamında iş yerlerine ilham vermesinin yanında rahat ve prezentabl bir çalışma ortamı da sunması bakımından son derece önem taşır. Tuzla semtinde yer alan perdecilik üzerine tekstil alanımızda sizler için en yeni modellerimizi buluşturarak böylelikle tuzla stor perde modellerimiz ile ofis dekorasyonunda stor perdelerin sahip oldukları temel başlıca özellikleri barındırmaktadır. İşte bu bakımdan stor perdelerimiz arasında yerini almaya devam eden ve dekorasyonda öne çıkmaya devam eden bu perde modellerimiz üreticisi olduğumuz yeni trendleri ile karşınıza çıkarılan en yeni modelalerimizden olma özelliği taşır.