Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Tuzla Zebra Perde Hizmeti

    Birbirinden şık zebra perde modelleri ile evinize estetik bir görünüm kazandırın !

    Tuzla Zebra Perde Hizmeti

    Son zamanların en çok kullanılan perdesi olan zebra perdeler karartma ve tül perdenin özelliklerini bir arada taşıması neticesinde birbirinden farklı iki kumaşı, bir bütün haline getirerek zaman geçtikçe zebra perde adını almıştır.

    "Bir mekanizmaya bağlı olarak bir rulo halinde karşımıza çıkan zebra perde tasarımları, katmanlarındaki aynı tür kumaşların bir araya gelmesiyle aynı anda hem tül görevini hem de gün ışığını geçirmeyen karartma perde görevini üstlenmesi özelliği ile perde modelleri içerisinde ön plana çıkar. Nitekim kullanım kolaylığı açısından bakıldığında da, diğer tül perdelere oranlar zebra perdelerin daha kolay bir kullanıma sahip olduğunu ifade etmek mümkündür."

    Sizlere birçok farklı desen sunan zebra perdeler, genellikle polyesterden üretildiği için temizlik aşamasında da hayli kolaylıklar sunmasının yanında, kumaş perdelere oranla daha düşük maliyetli ve esnek bir kullanım yapısına sahiptir.

    Yeni Nesil Perdeler

    Modanın öncüsü diyebileceğimiz zebra perde tasarımları ile evinize farklı bir hava katabilir ve yeni nesil perdelere ayak uydurabilirsiniz. Her zaman olduğu gibi seçim aşamasında Tuzla zebra perde ile fikirlerinizi paylaşarak alışveriş imkanınızı kolaylaştırır ve hata payınızı en aza inderebilirsiniz. Peki, doğru seçim aşamasında dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir ? Evlerinize şık bir hava katmak için tercih edeceğiniz zebre perde seçiminde dikkate almanız gerekenleri şu şekilde sıralamak mümkündür;

    1. Zebra perde seçimi yaparken perdenin kumaş kısmının mobilyanızla uygun olmasına dikkat etmeniz gerekir.
    2. Evinizde bulunan pencerenizin boyutuna ve genişliğine göre bir mekanizma seçimi yapmanız önemli bir faktördür. Aksi halde çok geniş bir pencere ile tek mekanizmalı zebra perdeyi kullanmanız oldukça zor olacaktır.
    3. Seçeceğiniz zebra perdenin kalitesi şüphesiz en önemli noktalardan biridir. Kalite bir perde sayesinde yıkanma aşamasında perdenin görmesi muhtemel zararı en aza indirmenin mümkün olduğunu unutmamak gerekir.
    4. Zebra perdelerinizi güneş gören bir pencerede kullanmayı planlıyorsanız,Tuzla zebra perde hizmetinin size sunabileceği düz stor perdelerden de yararlanmanız, kullanım kolaylığı açısından hayli faydalı olacaktır.
    5. Perde kumaşının kolay temizlenebilir bir kumaş olduğuna da dikkat edilmesi, hijyen noktasında büyük kolaylıklar sağlayacaktır.
    6. Son olarak seçeceğiniz zebra perdenin mekanizmasının doğru çalışması ve doğru konumlandırılması perde seçimi noktasında önemli bir detaydır.