Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ümraniye Antrium Residence Stor Perde Çalışması

    ümraniye stor perde uygulaması

    STOR PERDE ÇEŞİTLERİ, BİNBİR RENK VE ÇEŞİTLERİYLE HİZMETİNİZDE

    Perde çeşitleri, güneş ışınlarını engellediği gibi, dışarıdan görünme meselesini de çözmektedir. Bu görsel de uyguladığımız gri renkteki model Ümraniye Antrium Residence  daki müşterimizin ofisidir. Farklı olarak  krem, siyah, beyaz, karartma modellerle satılmaktadır. 

    Sabah güneş doğduğu zaman ilk işimiz, stor perdeleri açmaktır, yüzü okşayan sabah güneşi, evimizin içerisine girer. Birde evin yada ofisin içinde rahat rahat gezmek için, dışarıdan görünmemek  çekeriz. Bu yönden perdeler, diğer ev eşyaları kadar gerekli eşyalardır. Perdesiz ev olmaz. Aslında perdesiz mekân olmaz. Bu nedenle, perde kategorisinde, en iyi ve etkili seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

    Yukarı tamamen toplanabilen bu perdeler, kapının veya pencerenin tam olarak kullanılması için özel tasarlanmıştır. Armoni perde çeşitleri içerisinde olan jaluzi perdelerde, aynı diğer perde çeşitlerinde olduğu gibi, özel çark sistemi ile yukarı doğru toplanabilmektedir. Tekrara bu çarkı geri çevrilmesi sonucunda, perde yere doğru salınabilmektedir. 

    KULLANIŞLILIĞI YANINDA BULUNDUKLARI MEKANA UYUMLU ÜRETİLMEKTEDİR

    Kullanışlılığı yanında, stor , jaluzi perdeler, zebra perdeler, dikey perdeler, salon perdeleri ve japon perdeleri, mekânınıza uyumlu üretilmektedir Mesela Dikey perde çeşitleri, rülolu perdeler gibi üretilmesine rağmen, kurumsal bir havada üretilmiştir. Firmaların, kurumsal bir havaya bürünmesini sağlayan dikey perde çeşitlerinin ana vatanı İskandinav ülkeleridir. Büyük firmaların tercihi dikey perde çeşitleridir.

    Online alışveriş sitelerine, istediğiniz perde çeşitlerini, beğenerek sipariş edebiliyorsunuz. Özellikle en çok tutulan zebra perde çeşitleri, Armoni perde ürünleri arasında en çok tercih edilen ürünlerdir. Keset desenli kumaşla dokunulan zebra perdeler, zebra gibi iki renkten oluşmaktadır. Rulo etrafında yuvarlanan perde aşağıda iki ucu birleşiktir. Aşağıda toplanmayı önleyen rulo metal şekli ile perdenin toplanması ve salınması son derece kolaydır. Stor perde çeşitleri güneşlik olarak bilinir.