Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ümraniye Finans Evleri Zebra Yapılışı

    Ümraniye Finans Evleri Zebra Yapılışı

    İki renk özelliği nedeniyle, zebra adını alan ve bir iki yıl temiz kalabilen zebra perde çeşitleri, özel bir mekanizmaya sahiptir. Üst tambur kısmına rulo şeklinde sarılan zebra perdeler, kir tutmayan özel bir yapıya sahiptir. Üst tamburdan aşağı sarkan zebra perde alt kısımda hareketli bir rulo ile sarılmaktadır. Alttaki ve üstteki rulo etrafında dönen Ümraniye zebra perde, koyu ve ışık geçirmeyen kısımla, ışık geçiren kısmın üst üste gelmesi ile perde kapanmış oluyor. Aynı renkler üst üste gelince perdeden ışık geçiyor ve içerisi aydınlanıyor. İçeri aydınlanınca, dışarıyı rahatlıkla görebiliyorsunuz. Kenardaki ip mekanizması, yukarıdaki tamburu döndürmektedir.

    Dizayn Özellikleriyle Oldukça Popüler

    Jaluzi, stor ve zebra perde kategorisinin en çok tercih edilen ürünü,ülkemizde, zebra perdelerdir. İki renk uygulaması, ahşap desen ve kahve desen uygulaması, bu perdelerde sıkça kullanılmaktadır. Ayrıca, resim ve desen çalışmalı ürünlerde, oldukça şık ve estetik bir görünüm sergilemektedir. Yıkanma ve silinme işlemleri için, çok pahalı özel temizlik ürünlerine ihtiyacınız olmayacak. Çok kolay silinebilen bu ürünler, güneş ışınlarının sarartıcı özelliklerine karşı oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Evinizde meydana gelen sıcak veya soğuk havanın, mekaniksel çözülmeye neden olan zararlı etkenlerinden, zebra perde ürünleri etkilenmemektedir.

    Bütün Mekanlara Özel Tasarımlar

    Stor, jaluzi ve zebra perde ürünlerinde kullanılan renklendirmeler ve desen çalışmaları, dijital özelliklerde oluşturulmaktadır. Dijital baskı özellikleriyle göz kamaştıran resimler ve tasarımlar, aradığınız mükemmel özelliklerle meydana getirilmektedir. Silme veya yıkama işlemleriyle, resimlerin baskı özelliklerine her hangi bir zarar gelmemektedir.

    Montajında Profesyonel Çözüm

    Firmamız, stor, jaluzi ve zebra perde gibi, yeni nesil perdelerin montaj işlemlerinde, oldukça başarılı çalışmalara imza atmıştır. Güvenli ve garantili hizmet anlayışına sahip olan firmamız, kornişli perdelere nazaran temizliği ve kullanımı daha kolay olan stor perde çeşitlerini, kargo ve ödeme kolaylıkları ile, adresinize göndermektedir. Ümraniye zebra perde modelleri, özel salon dekorlarında, kornişli perdelerle birlikte kullanılmaktadır. Aynı renk ve tasarıma sahip üst perdelerle, salonunuzun mükemmel bir görünüme sahip olmasını sağlayan Ümraniye zebra perde çeşitleri, yan kısımdaki ip sayesinde, üstteki taburun dönmesini ve dolayısıyla perdenin çalışmasını sağlamaktadır.