Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ümraniye Jaluzi Perde - Perdede Yeni Moda

    Ümraniye jaluzi perde - Perdede Yeni Moda

    Tül perdeler ve diğer kumaş perdeler, şık ve zarif olmasına karşılık, düzenli olarak özel beyazlatıcı deterjanlarla temizlenmesi gerekir. Ayrıca, kornişi arızalı perdeler de kullanılmaz. Bütün bu sorunların üstesinden gelen yeni perde modası, Ümraniye jaluzi perde, zebra ve stor perde ürünleriyle, perdede yeni bir imaj oluşturmuştur.

    Perdenin Yeni Modası

    Avrupa'dan ithal edilen bu perdeler, yeni bir perde anlayışını getirmiştir. Jaluzi perdelerin özelliği, 25 mm genişliğinde ve pencerenizin uzunluğundaki dikdörtgen parçalarının, hareketi ile oluşturulmuş bir perde çeşididir. Pvc, alüminyum, ahşap ve bakır malzemeden üretilen bu perde çeşitlerinde, özel hareket mekanizması vardır. İpli sistemle çalışan bu perdelerde, açma ve kapama çok pratiktir. Dışarıdan bakıldığı zaman, evin içerisi görünmez. Bu nedenle tül perde gibi bir ayrıntıya gerek yoktur. Ayrıca, Ümraniye perde açıldığı zaman, içeriden rahatlıkla dışarıyı seyredebilirsiniz. Bu özelliği ile, aradığınız pratik ve konforlu perde modellerine sahip olabilirsiniz.

    Özel ve Etkili Perde Hizmeti

    Zebra, stor ve jaluzi perde gibi perdeler konusunda uzman olan firmamız, bu konuda tecrübeli kişileri tercih etmektedir. Konusunda uzman olan elemanlarımız, öncelikle perdenin takılacağı yerin ölçüm işlemlerini gerçekleştirmektedir. Bu ölçüm işlemlerinden sonra, alüminyum, bakır, pvc ve ahşap modellerden istediğiniz modeli seçebilirsiniz. Renk ve tasarım bakımından, oldukça geniş bir özelliğe sahip olan bu modeller, profesyonel tarzda üretilmiştir. Dekor çalışmalarında kullanılan renklere ve dizayn sistemine uyum gösteren jaluzi perde çeşitleri, aradığınız mükemmel renk seçenekleriyle satışa sunulmaktadır. Kolay kullanım özellikleriyle, pratik bir şekilde açılan ve pratik bir şekilde kapanan bu ürünler, temizlenebilir özellikleriyle tercih edilmektedir. Kir tutmayan özelliği ile pahalı perde kimyasallarına ihtiyaç yoktur. Perde konusunda, en iyi modellerle hizmet veren konunun uzmanı firmamız, jaluzi perde hizmetiyle, ofislerinize özel ve evlerinize özel modeller sunmaktadır.

    Dış Etkenlerden Etkilenmez

    Gerek silme esnasında meydana gelen nemlenme olsun ve gerekse güneş ışınlarının bozucu özellikleri olsun, Ümraniye jaluzi perde çeşitleri, deforme olmamaktadır. Dış etkenlere karşı dayanıklı olması nedeniyle, uzun ömürlü ve pratik kullanımlı ürünler içerisinde yer almaktadır. Montaj özellikleri bakımından oldukça pratik özelliklere sahiptir.