Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Üsküdar Fatih İlköğretim Okulu Zebra Perde Uygulaması

    Üsküdar Fatih İlköğretim Okulu Zebra Perde Uygulaması

    Gün geçtikte büyük bir ilgiyle karşılaşan stor perdeler, zebra perdeler ve jaluzi perdeler, birinci sınıf özellikleriyle tercih edilmektedir. Ülkemizde ofislerde kullanılmaya başlayan jaluzi perdeler, Üsküdar zebra perde ve stor perdeler gibi, yüzlerce renk ve tasarımla üretilmektedir.

    Perdelerinizi Yenileyin

    Yeni ve etkili özellikleriyle tercih edilen stor perdelerin etkileyici özellikleri vardır. Özel dijital baskı özellikleri ve üst tamburda toplanma özellikleri, perde kategorisinde en çok tercih edilen ürün olmasında etkili olmuştur. Spor, ekonomik, desenli, resimli ve özel iki renk tercihleri ile üretilen Üsküdar zebra perde modelleri ise, oldukça popüler hale gelmiştir. Tercih bakımından üst sıralarda yer alan bu perde, diğer perdeler gibi uzun süre kir tutmamaktadır. Her ay yıkayıp ütülemek zorunda kalmayacağınız bu perdeler, klasik perdelere nazaran çok daha kullanışlı özelliklere sahiptir.

    Bir Çok Mekanda Kulanılmaktadır

    Salon pencereleri, toplantı salonlarının büyük pencereleri, balkon kapıları ve pencereleri, ofis ve dükkan pencereleri, stor tipi perde çeşitleriyle, çok daha kullanışlı hale gelmiştir. Güneşlik, tül perde ve normal perde özelliklerine sahip olan bu ürünler, yeni nesil perde modasının en çok tercih edilen çalışmaları içerisindedir.

    Her Perdenin Kendine Özel Çalışma Mekanizması Var

    Jaluzi perde çeşitlerinde, ince ve uzun dikdörtgen parçalarının, iplerle oluşturulan özel mekanizmasının toplanması ile oluşturulan bir özelliğe sahiptir. Stor perdelerin mekanizması daha kolay bir özelliğe sahiptir. Üst kısımda perdenin rulo şeklinde toplanmasıyla oluşan bu mekanizmada, alt kısımda perdeyi derli toplu tutan boru şeklinde bir rulo vardır. Baskı ve renk çalışmalarıyla estetik hale getirilen bu perdeler, stor perde ürünlerinin ilk ürünleri arasındadır. Üsküdar zebra perde ise, stor perde gibi üst kısımda bir tamburu ve alt kısımda perdeyi düz tutan bir tamburu vardır. İki tabur arasında kayış sistemiyle kayan bu perdelerde, iki renk özelliği vardır. Aynı renkler üst üste gelirse, içeri ışık girer ve dışarıyı görebilirsiniz. Ancak, farklı iki renk üst üste gelirse, perde kapanır ve içeri ışık girmez. Bu özelliği ile, stor perde çeşitleri, pratik perde özelliklerine sahip bir ürün olarak tercih edilmektedir.