Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Üsküdar Toplum Sağlığı Merkezi Stor Perdelerini Yeniledi

     

    üsküdar stor perde modelleri

    Üsküdar da bulunan Toplum Sağlığı Merkezi olarak bilinen sağlık ocağını armoni perde olarak yeniledik. Stor perdelerin genel özellikleri ise şöyledir Evinizi, yazlığınızı, iş yeri ve ya ofisini dekore ederken, duvarlarınıza monte edeceğiniz perde seçimi son derece önemlidir. Çok çeşitli seçeneği olan perdelerle yaşam alanlarınızı renklendirebilirsiniz. Perdeler sayesinde, alanlarınızı olduğundan daha geniş ve ferah gösterebilirsiniz. Bu yazımızda üç temel perde çeşidinden ve son dönemlerde en çok tercih edilen stor denilen perde ve özelliklerinden bahsedeceğiz. Çoğunlukla güneşlik amaçlı kullanılan stor adlı perde ayın zamanda iyi bir dekorasyon ürünüdür. Doğru ve etkili kullanıldığı zaman alanların estetik değerini yükseltir.

     Başlıca Perde Çeşitleri:

     -Zebra Perde Çeşitleri

     -Dikey Perde Çeşitleri

     -Stor Perde Çeşitleri

    Zebra Perde Çeşitleri: Zebrayı andıran görüntüsü ile dikkat çeken bir perde türüdür. İki çeşit zebra perde mekanizması mevcuttur. Bunlardan birinci el ile çekme sistemedir. Diğeri ise uzaktan kumadan aracılığıyla kullanılan motor sistemidir. Ev ve iş yerlerinde kullanıma uygudur.

    Dikey Perde Çeşitleri: Özellikle büro, iş yeri ve ofis gibi mekânlarda tercih edilir. Kullanıldığı alanı geniş ve ferah gösterme özelliğine sahiptir. İçinde bulunan mekanizme aracılığıyla yatay hareket sağlar.

    Stor Perde Çeşitleri: İş yeri, büro, ofis, ev, yazlık, misafirhane, hastane gibi birçok farklı mekânda kullanılabilen bir perde türüdür. Son dönemde dünya da en sık kullanılan perde türlerinin arasına girmiştir. Katlanabilir yapısı ile oldukça şık ve kaliteli bir görüntü sağlar. Oldukça geniş renk seçeneklerine sahiptir. Yaşam alanlarınıza uygun rengi ve deseni kolaylıkla bulabilirsiniz. Genel anlamda, stor perde güneşlik amacıyla kullanılmaktadır. Yapısı sayesinde güneş ışınlarını odaya girmesini rahatlıkla engeller. Motorlu sistemi sayesinde, uzaktan kumanda sistemi ile çalışır. Dilerseniz motorsuz sistemli olan bu perdelerden alarak, manuel olarak elinizle ayarlayıp, kontrol edebilirsiniz.

    Özellikle yatak odalarında tercih edilen bu perdeyi, yattığınız yerden kumanda ile kontrol etmek oldukça pratik ve eğlencelidir. Farklı kumaş ve desen seçenekleri mevcuttur. Tül, dantel ve şeffaf kumaşlardan yapılmış perdeler, özellikle ev ve cafe dekorasyonlarında kullanılır. Genellikle pastane, cafe dekorasyonlarında yarı tül yarı dantel perdeler tercih edilmektedir. Temizliği son derece kolaydır. Nemli bir bez aracılığıyla perdenizi basit bir şekilde temizleyebilirsiniz. Üzerine kahve, çay gibi koyu iz bırakacak sıvılar dökülmediği sürece kirlenmez. Evinizi ve iş yerlerinizi bu hoş perde ile güzelleştirebilirsiniz.