Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Vakıf GYO’nun Tablo Adalar Maltepe Projesi Perdeleri

    Vakıf GYO’nun Tablo Adalar Maltepe perde uygulamamız ile; sitenin iç dekorasyonunda Armoni Perde imzasına sahip perde modelleri sergilenmektedir. Firmanın kaliteli ve konforlu bir yaşam alanı sunan yapılarında, aynı zamanda perde modelleriyle estetik bir bütünlük sağlanmaktadır.

    Bir dekorasyonda kullanılan perdeler; ortamın havasını bir anda değiştirerek istenilen stilin yansıtılmasında etkili olmaktadır. Vakıf GYO’nun Tablo Adalar Maltepe perde düzenlemeleri kapsamında; yapılan işbirliği sayesinde her zevke hitap eden perdeler sitenin pencerelerini süslenmiştir. Hem modern hem de kaliteli perdeler ihtiyaçlara göre Armoni Perde tarafından üretilmektedir.

    tablo adalar

    Armoni Perde İşbirliğiyle Vakıf GYO’nun Tablo Adalar Maltepe Perde Uygulaması!

    İstanbul’un Maltepe ilçesinde yer alan ve 317 konutta meydana gelen site; sahile yakın bir noktada yer almaktadır. Böylelikle sakinlerine ayrıcalıklı ve kaliteli bir yaşam fırsatı sunmanın yanında, merkezi bir noktada olması ile de yatırımcıların ilgi odağı olmuştur.

    Yapılar modern mimarisi ile oldukça dikkat çekicidir. Firma sektördeki bu başarısını Armoni Perde’yle yaptığı anlaşmayla da bir üst noktaya taşımıştır. Vakıf GYO’nun Tablo Adalar Maltepe perde uygulamasıyla; sitenin balkon, teras ve odalarının iç dekorasyonuna en uygun perde modelleri sunulmaktadır. Peki, Armoni perde farkı ile sunulan birbirinden güzel ve şık modeller nelerdir?

    1 – Tül Perde Modelleri

    Vakıf GYO’nun Tablo Adalar Maltepe perde uygulaması ile, sitenin pencerelerinde nitelikli malzemelerden üretilen tül perdeler sergilenmektedir. Fransız, sarkıt, renkli, sade ve desenli tasarıma sahip tüller, vazgeçilmez dekorasyonların gerçekleştirilmesinde etkili olmaktadır.

    Armoni Perde’nin ürettiği tüller; modern tasarım çizgilerine sahiptir. Böylelikle kullanıldığı alanlarda şıklığın yanında trend bir görünüm imkânı da sunar.

    2 – Fon Perde Modelleri

    Çeşitli ihtiyaçlara ve zevklere göre dizayn edilmiş alanlarda, Vakıf GYO’nun Tablo Adalar Maltepe perde uygulaması kapsamında estetik bir bütünlük elde etmektedir. Özellikle zarif görüntüsü ile göz dolduran fon perdeler, tüller ile birlikte kullanıldığında muhteşem alanlar oluşturur.

    Zarif ve şık görüntüsü ile ilgi çeken fon perdeler, geniş bir ürün skalasına sahiptir. Her dekorasyon stiline cevap veren renk ve desenlerde tasarlanan bu perdeler, sitenin pencerelerinde Armoni Perde imzasını taşımaktadır.

    3 – Vakıf GYO’nun Tablo Adalar Maltepe Perde| Stor Perde Modelleri

    Eşsiz bir görünüm sunan stor perdeler; Vakıf GYO’nun Tablo Adalar Maltepe perde uygulaması ile sitenin pencerelerinde sergilenmektedir. Pratik bir kullanımıyla öne çıkan bu modeller, hem kullanışlı hem de oldukça zariftir. Mutfaklarda, salonlarda, yatak odalarında yani istenilen her alanda tercih edilebilmektedir.

    Firmanın perde ihtiyacına yönelik Armoni Perde ile yaptığı işbirliği sayesinde birbirinden farklı ve eşsiz tasarımlara sahip stor perdeler sunulur. Bu perdeler kullanıldığı alanlarda dekorasyonun kalitesini artırmaktadır. Hem göze hem de ihtiyaçlara hitap eden bu modellerle, özgün bir dekorasyon oluşturulabilmektedir.

    4 – Ahşap Jaluzi Perde Modelleri

    Vakıf GYO’nun Tablo Adalar Maltepe perde düzenlemesi ile, oldukça şık ve modern görüntüye sahip ahşap jaluzi perdeler dekorasyonlarda yer almaktadır. Bu modeller, sitenin büyük pencereleri ve teraslarında muhteşem bir görünüm sergilemektedir. Ayrıca evin diğer alanlarında da pratik bir şekilde kullanılmaktadır.

    Ahşap jaluzilerin kaliteli malzemelerden üretilmesi, uzun süreli bir kullanım imkânı da sunmaktadır. Kendisine özgü tasarımı, vazgeçilmez bir dekoratif ürün olmasını sağlar.

    5 – Rustik Perde Modelleri

    Rustik perdeler; her alana uyum sağlayan zarif görüntüsü ile bütün beğenileri üzerine toplamaktadır. Hem klasik hem de modern alanlarda tercih edilen modelleri mevcuttur. Vakıf GYO’nun Tablo Adalar Maltepe perde uygulaması kapsamında sergilenen rustik perdelerle; özgün dekorasyonlar oluşturulabilme fırsatı elde edilmektedir.