Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Yamanlar Lojistik Kadıköy Jaluzi Perde Teslimatı

    Yamanlar Lojistik Kadıköy Jaluzi Perde Teslimatı

    Profesyonel dekorların baş kahramanı olan stor, jaluzi ve zebra perde çeşitleri, yeni modelleriyle, hayranlarının taktirini toplamaya devam etmektedir. Güneşlikle beraber salonlarda devrim oluşturan zebra perdeler, büyük ilgi görmektedir. Firmamızın satış listesinin başında yer alan zebra perdelerde, modeller şaşırtıcı bir şekilde çoğalmaktadır.

    Mükemmel Dekorasyonların Baş Kahramanı

    Hayallerindeki evi oluşturmak isteyen bütün bayanlar için, perdenin çok farklı bir yeri vardır. Salon tasarımları için, özel perde tercihleri, özellikle analiz edilmektedir. Konusunda profesyonel olan konunun uzmanı firmamız, Kadıköy jaluzi perde çeşitlerini müşterilerine sunmaktadır. Bu perdeler, pvc, bakır, alüminyum ve ahşap malzemelerden üretilmektedir. Bu malzemeler, kolay temizlenir ve renk özellikleri kolay kola ortadan kalkmaz. Kadıköy jaluzi perde çeşitleri, nemli bir bezle silinebilir ve uzun süre temiz kalabilir. Bu özellikleri nedeniyle, tül ve güneşlik gibi klasik perdelere nazaran çok daha kullanışlıdır. Özellikle zebra perdelerin kullanımı çok kolaydır. İki renkten oluşan bu perdeler, zebra denilmesinin nedeni, zebra gibi iki renge sahip olmasıdır. Aynı renkler üst üste gelirse açık, farklı renkler üst üste gelirse kapalı olmaktadır. Üstelik tek bir parmak hareketi ile açma ve kapama yapılmaktadır. Üst kısımdaki rulo yapan bölüme, perde sarılmıştır. Alt kısımda perdeyi dik ve düzgün tutan içi boş bir metal rulo bulunmaktadır. Bu mekanizma, kolay kullanımı sağlayan pratik bir özelliğe sahiptir.

    Her Yıl Yeni Renkler Çıkıyor

    Desen ve tasarım özellikleri oldukça geniş bir çeşitliliğe sahip olan stor, zebra ve Kadıköy jaluzi perde çeşitleri, her yaşa özel renklerle düzenlenebilmektedir. Stor adı ile bilinen perdelerde, çizgi film kahramanları, barbi bebekler, arabalar ve benzeri birçok çocuksu tasarım bulunmaktadır. Ayrıca, dekora uygun renklerin yanı sıra, sıra dışı portreler ve desenler de, tasarımlarda kullanılmaktadır. Jaluzi perde çeşitlerinde, alüminyum ürünlerde renk çeşidi çok fazladır. Ahşap modellerinin kendine has bir güzelliği vardır. Bu modeller de, pvc modeller gibi, temizlenebilir özelliklere sahiptir. Uzun yıllar temiz kalabilen bu perde modelleri, metalik, bambu ve altın sarısı gibi özel tasarımlarla da müşteri karşısına çıkmaktadır. Ofisler için en ideal seçim olan bu perdelerin montajı da oldukça kolaydır.