Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Yeni Perde Kültürü Zebra Perde

    Yeni Perde Kültürü Zebra Perde

    Perde kültüründe yeni bir moda olan bu perdeler, eski kornişli ve düğmeli perdelerin rafa kalkmasına neden olmuştur. Neden zebra perde tercih ediliyor? Bu sorunun cevabı çok basit. Bu ürünlerin en önemli özelliği iki renkten oluşan bir sisteme sahip olmasıdır. Yukarıdaki tamburun önünden ve arkasından sarkan perde, aşağıda ince bir metal çubuğun etrafını dolamaktadır. Yan kısımdaki ip sayesinde açılma fonksiyonu ve kapanma fonksiyonu gerçekleşmektedir.

    Kullanım Özellikleri

    Bu ürünün kullanım özellikleri çok kolaydır ve oldukça pratiktir. Yan kısımdaki ipi biri perdenin açılmasına ve kapanmasına yardımcı olurken, diğer ip ise perdenin tamamen toplanmasına neden olmaktadır. İki renk özelliğindeki perdede açık olan renk şeffaftır. Koyu olan renkler üst üste geldiği zaman perde açılmaktadır. Dışarı görünür ancak dışarıdan bakan sizi göremez. Perde ve tül perde görevini gören bu perdeler için pahalı deterjanlara da gerek yok. En az yılda bir banyoda yumuşak bir fırçayla ve her hangi bir sabunla yıkayabilirsiniz. İsterseniz kuru temizlemeye de verebilirsiniz. Ayda bir tül ve perde yıkayıp düğme takma derdine zebra perde modelleri ile son verin. Pliseli, desenli ve düz modelleriyle tercih edilen bu perdeler, bu sektörün en çok satılan ürünleri içerisinde yer almaktadır.

    Kullanıldığı Yerler

    Perde kategorisinde oldukça kaliteli özelliklere sahip olun bu ürünler, ofislerde, toplantı salonlarında, mescitlerde, derneklerin toplantı salonlarında, evlerimizin en güzel salonlarında, normal oturma odalarında, çocuk odalarında ve daha bir çok mekanda, son zamanların modası haline gelmiştir. Zebra perde denilmesinin nedeni ise iki renk olmasıdır. Koyu renk kısımları resimli ve desenli olanlar da vardır. Koltuk, kanepe, minder, halı ve duvar renkleriyle birebir uyumlu özelliklere sahip olması, bu perdelerin tercih edilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Mahremiyetin simgesi haline gelen perde kültürü, bu ürünlerle birlikte yeni bir dönemece girmiştir. Tablo, resim ve etkileyici desen seçenekleriyle, bu ürünlere olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Kolay açılır kapanır olması, perde ve tül perde özelliklerini bir arada bulundurması, bu ürünün tercihinde önemlidir. Bu perdelerin her yıl yeni modelleri üretilmektedir.